Dagens jubilar

Den här lilla skitungen fyller år idag. Egentligen har inte mycket förändrats sedan fotot togs… fast hon har mer hår, kläder som oftast, har vuxit lite och inte längre blå ögon. Skulle hon posera naken på en fäll idag skulle jag bli djupt besviken och bekymrad för nu är hon 19 år så det passar sig liksom inte längre.

Jag har nyss fått veta att Amanda kanske inte kommer att åka till Australien för att kuska omkring där några månader efter nyår. Istället har hon alltmer börjat fundera på att bosätta sig utomlands för gott. Jag är ju inte förvånad för jag misstänkte redan när hon flyttade för att plugga i Lund att hon skulle flytta till Nya Zeeland eller Australien bara för att det är långt borta. Hon valde den ridskola som var längst från hemmet när hon fick välja själv, hon valde den gymnasieskola som var längst från hemmet så varför inte bosätta sig så långt borta som det bara går? Nu verkar det inte bli fullt så illa utan hon planerar att flytta några hundra mil ’bara’. Det blir inte billigt att snäppa förbi henne på en fika i så fall 😉

2 kommentarer på Dagens jubilar

 • Susen skriver:

  Åh vad härligt! Det hade jag absolut gjort om jag var i hennes ålder igen.
  Working holiday visa kanske?

  Det hade varit fiffigt om det hade funkat men landet hon vill flytta till är inte med i det. :-/ /Kali

 • Aina Lundmark skriver:

  Har jag missat något men var är utomlandet?

  Du bor i utomlandet så om du inte vet var det är så har du definitivt missat något. Amanda har ett annat utomland hon vill flytta till. Det är inte riktigt ett land jag själv skulle ha valt med tanke på de problem som de har… men den ungen har alltid varit egensinnig så det finns inte så mycket att säga om den saken. /Kali