Jag känner mig kränkt…

… och personligen tillintetgjord. Varför är hela världen emot just mig? Varför ska okända människor angripa mig på en av mina svagaste punkter? Gång på gång på gång på gång?! Trakasserierna tar aldrig slut! Vad i helvetet är ni ute efter? Försöker ni knäcka mig? Då ska jag tala om att jag kommer att kämpa med toaborsten i högsta hugg till sista droppen wc-anka!

OK, vi tar detta från början. Redan i maj i fjol skrev jag om ena toaletten på ica maxi. Det var bajs på väggen. I februari i år skrev jag om det igen för bajset var kvar. Två dagar senare postade jag ett foto på hur äcklet såg ut och berättade jag att jag föll för det inre trycket och skrubbade bort bajset från väggen. Två veckor efter det har de jävlarna målat om! De väntade tills jag förnedrat mig genom att skrubba bort skiten från deras väggar innan de målar om den då rena väggen! Förbannat otacksamt!! Drygt en och en halv månad senare är det än en gång bajs på väggen men jag skrubbar bort det… och en del av den nya färgen. Det var upprinnelsen till dagens upptäckt.

Den vidriga bajskletaren som ägnar all sin lediga tid åt att leta upp rena toalettväggar för att krafsa med sina bajsindränkta råttklor (för så måste det vara) har varit framme igen!! Jag vägrade städa upp den här gången. Väggen borde göras strömförande så bajstrollet med sina krafsande råttklor blir grillat nästa gång det försöker sig på bajsgrafitti på maxitoan. *hata*

Min nemesis – bajset på väggen på ICA Maxi

En kommentar på Jag känner mig kränkt…

  • Susen skriver:

    Men du, har du inte mailat in dessa skitbilder till ICA? Gör det, ta ingen skit!

    Ja, egentligen borde jag göra det. Då kan de ha beväpnade vakter som bevakar och ser till att ingen kletar bajs på väggen. /Kali