Orenheter

Jag har inget emot offentliga toaletter. Om det är skitiga och äckliga med urinstank och allmänt snuskiga så ogillar jag dem men då skulle jag ogilla dem även om de inte vore offentliga. På toaletten på ica maxi har det under en låååång tid, säkert över ett år, funnits avföring på väggen alldeles där man tar papper och det var inte fräscht.

Men rent generellt har jag inget emot offentliga toaletter alltså. Vad jag inte gillar är de som går på sådana toaletter, uträttar sitt ärende, tvättar händerna och går ut. När man sedan kommer in efter en sådan och gör det man ska, tvättar och torkar händerna och sedan tar i handtaget för att gå ut så blir man blöt om handen. Jag förstår ju att det förmodligen bara är vatten på handtaget och inte urin eller annat men det känns ändå äckligt. Så, snälla, snälla, torka händerna torra innan ni tar i handtaget och går ut.