Nej, det är inte ok!

Sedan väldigt lång tid, det rör sig om år, så har det funnits något brunt på väggen under toapappershållaren på toaletten på ica maxi. Det ser ut som någon haft bajs på fingrarna och kommit åt väggen när han eller hon krafsat efter toapapper. Det är INTE najs!! Varje gång jag använder den toaletten (inte handikapp, den andra) så är jag rädd att råka nudda väggen när jag ska ta toapapper. Dessutom luktar det urin på båda toaletterna på maxi, sådär som det kan göra i en gränd där alla fyllskallar smiter in och pissar efter krogen en lördagskväll. Det känns jäkligt ofräscht och jag tycker att de toaletterna borde vara ganska lätta att städa ordentligt. Förmodligen är det någon inhyrd städfirma som städar enligt ett bestämt schema (torka ur handfatet, hälla medel i toaletten och vispa runt med borsten, tömma papperskorgen, svabba av golvet, fylla på papper, punkt, slut) utan att se vad som är smutsigt och städa det.

Idag noterade jag misstänkta fläckar på låsvredet också. Det kanske var nött bara… det kanske var något annat. Usch!!

Jag undrar om jag ska utveckla en toalettfobi. Eller, ja… vidareutveckla den grodd jag har redan.