Detta får inte hända!

Detta får bara inte hända! Men ändå har det gjort det. En katastrof värre än tsumamis, läckande kärnkraftverk och alla parasitepedemier, det värsta tänkbara har skett igen.

Vi handlade på Ica Maxi igår och jag utnyttjade faciliteterna. Samma som jag tidigare skurat väggen i för att det under flera år varit bajs på den. Samma som kort efter jag skurade väggen målades om. Och vad fick jag se?! Det var något brunt klet på väggen!!! På samma ställe som tidigare.

De jävlarna!! Se satans jävlarna har gjort det igen!! Det borde, fan i mig, göras dna-analys på exkrementerna på väggen så att den skyldige kan identifieras och få en lång och grundlig utbildning i normalt toaletthyfs.

Och inte var det slut med eländet där. Nej då, en olycka kommer sällan ensam. När jag skulle göra med medborgerliga plikt och ta bort detta hemska från väggen så förstod jag att det snålats på väggfärgen när det målades om i februari. Den tål uppenbarligen inte vatten! Papperet jag torkade med var alldeles täckt av den ljusgrå färg som väggen målats med. På Maxitoaletternas väggar borde det vara ett tjockt lagen plastfärg, gärna med en ordentlig tillsatts av arsenik. Nej, förresten, väggarna borde vara strömförande så att de bajskletande besökarna lär sig en gång för alla att hålla fingrarna från väggen!!

Väggen före jag skrubbade den idag. Fotot är lite suddigt pga min känslomässiga tillstånd vid fotoögonblicket.

Efteråt är väggen ren och fin igen men tyvärr har en hel del väggfärg torkats bort.

En kommentar på Detta får inte hända!

  • Gurra skriver:

    Inte ett lätt problem att lösa…har du hittat den skyldige???
    Antar attt den!!!! kommer inte ha det lätt!!!

    Tyvärr har jag inga någon misstänkt i nuläge men kan av utredningstekniska skäl inte yttra mig vidare i fallet. /Kali