Fortsättningen på Grinchens fars dagsutspel

Naturligtvis slutade inte Grinchens trakasserier där utan han fortsatte skicka sms till Amanda…

Och det är din skyldighet att bevisa att du har rätt.så jag kommer att sluta att betala ! Börjar du att bilda dig en egen mening när du har gjort det kommer jag att återuppta utbetalningarna. Eller du tar kontakt med mig!

Du har till slutet av månaden, att säga ditt beteende!

När fan blev det barnets skyldighet att bevisa släktskap för att få sitt underhåll efter att fadern skrivit på faderskapsbeviset av egen fri vilja och detta bevittnats av två personer?? I hans vridna värld kanske det är så men inte i den verkliga världen där alla vi andra bor. Hon påminde honom om att han skrivit under faderskapsbeviset ;

Socialkontoret har ett papper där du intygar att du är min biologiska far. Det är ett juridiskt bindande dokument och tycker du att det beviset är felaktigt så är det upp till dig att motbevisa det dokumentet men som det är nu så har socialkontoret beviset och mamma och du har en kopia var.

Nu började nog Grinchen tycka att hon var oresonlig som kastade bevis på honom sådär utan att fråga om lov först så han kontrade med det oerhört konstruktiva;

Är det eu som pratar eller dinvqmma

Och vad häder enligt din mening om jag ifrågasätter papperet?

Du har alltid mögligheten att hälsapå, har du någon gång ifrågasatt att du inte var hos mig varannan vecka!

Så du har 2 veckor på dig att besluta hur du vill ha det!

Jag har skrivit till banken att dom ska ställa in betalningarna. Jag ber om ursäkt att det har blivit så här! Ansvarig är din mor!

Så han ställer ultimatum?! Om inte Amanda avgudar honom inom två veckor så vägrar han betala underhåll? Pucko… Amanda svarade;

Är det du eller din sjukdom som pratar?? Du ifrågasätter faderskapsbeviset genom att kräva ett faderskapstest. När testet bevisat att jag är din biologiska dotter så kommer jag fortfarande inte att vilja ha kontakt med dig så det kommer inte att göra någon skillnad. Min vänska kan inte köpas för pengar utan den måste man förtjäna och det gör man inte genom att prata skit om min familj! Jag har skrivit på en fullmakt så det är försäkringskassan som bestämmer om du ska betala, inte jag, så om du hatar mig så mycket att du inte ens vill betala underhåll som alla pappor gör även om de inte har kontakt med sina barn så är det försäkringskassan du ska prata med för jag har ingen bestämmanderätt om det.

Du bråkade inte med mamma om underhållet utan bara med mig. Alltså är det mig du hatar egentligen och inte hon. Vad fan har jag gjort dig?? Ge dig på henne istället och sluta jävlas med mig! Pengarna kommer att drivas in oavsett vad du vill!!!

Grinchen;

Har du aldrig ifrågasatt varför vi inte sågs varannan vecka? Enligt lagen om jag hade stått på mig hade jag fått sorgerätten! Eftersom din mor använde dig mot

Det finns inget som heter sorgerätt. Om han menar att han hade haft rätt att ha henne varannan vecka så stämmer inte det heller för hur umgänget ska utformas är inte reglerat i lagen. Amanda svarade;

Du flyttade ifrån mig till Österrike så det blev omöjligt att träffas! Allt det där är mellan mamma och dig så det får du ta med henne i så fall. Jag vägrar låta dig använda mig som slagträ mot henne för att du inte kan komma över sådant som hände för 18 år sedan. Är det pengar du vill prata om så är det försäkringskassan du ska prata med, inte mig!

Grinchen;

So vad jag kann göra är att ifrågasätta det hela. Du kan ju fråga din mor när jag såg dig sista gången! Och varför vi inte träffas mer! Jag försölte. Men jag gav upp! Och om du hade brytt dig . Hade du vetat om att jag var sjukskriven 1,5 år, Har din mor berättat att jag erbjöd mig komma upp varannan vecka för att kunna träffa dig.

Men efter allt som har hänt kommer jag att ifrågasätta om jag är din pappa. Som din mor heller vat jag spermadonator

Jo, då… Amanda vet att han varit intagen på mentalsjukhus en längre tid och det var just därför hon frågade honom om det var han eller hans sjukdom som talade. Amanda minns också sista gången hon träffade honom, julen -99. Jag har definitivt inte sagt till Amanda att han erbjudit sig att hälsa på en gång varannan vecka för jag hade ljugit om jag sagt något sådant. Han har aldrig erbjudit sig något sådant men däremot har han en gång krävt att jag skulle skicka Amanda till Österrike en gång varannan månad.

För att vara spermadonator krävs att man är fullt frisk vilket han inte är i närheten av att vara så spermadonator är han inte, bara ett simpelt misstag. Amanda ringde mig och frågade om det inte finns något hon kan göra för att han inte ska ha rätt att ta kontakt med henne, som att söka besöksförbud eller liknande. Nu bor vi inte i USA och kan inte ansöka om besöksförbud och stämma folk lite höttan böttan som det behagar så jag tipsade henne om att ladda hem en app som blockerar samtal och sms från vissa nummer istället för att få slippa honom. Hon gjorde det och skrev ett sista sms när hon installerat det;

Du verkar inte vilja prata med mig om annat än hur dum du tycker mamma är och att du inte vill betala underhåll. Det är två saker som jag inte har något att göra med och inte kan påverka. Därför blockerar jag alla sms och samtal från ditt nummer nu. Det du skickar i fortsättningen kommer inte fram.

Och efter det så har det, av förklarliga skäl, varit tyst från honom. Han har inte hennes hemadress och det torde vara helt omöjligt för honom att ta reda på den eftersom hon är skriven här men bor på en annan adress. Hon har flyttat från internatet till en egen lägenhet så han kan inte heller snoka reda på hennes adress genom skolan så hon borde kunna få vara ifred från honom helt nu när hon blockerat hans mailadress och telefonnummer och blockerat honom på fejjan. Han har ju inte pratat om annat än pengarna han är skyldig och hur illa han blivit behandlad av mig, modern och sina föräldrar. Inte fan är Amanda intresserad av att lyssna på hans bittra jolm över saker som hände för en hel livstid sedan, vissa saker innan hon ens var född. Bitter kan han vara med sin samtalskontakt på psyket men ska han vinna någon poäng hos Amanda får han byta strategi och visa en trevligare sida av sig själv än en bitterfitta som hotar henne för att få hennes vänskap och kärlek… om han har någon annan sida att visa. Jag tvivlar på att det finns…

Gudförbannat vilket jubelpsykfall han är!!

En kommentar på Fortsättningen på Grinchens fars dagsutspel

  • Monika skriver:

    hade jag inte sett bild på honom hade jag kunnat tro att det var galningen som blåste mig på pengar förra året. Samma sätt att uttrycka sig, samma tokiga stavfel…

    Måtte Amanda slippa höra mer från honom!

    De kanske har samma personlighetsstörning… eller något 😀 Jo, jag hoppas att hon slipper mer från honom nu. Han kräver att hon ska bilda sig en egen uppfattning om honom men verkar inte fatta att det är just vad hon gjort utifrån allt han skrivit till henne under det här året och med tanke på hur vansinnigt det varit så har hon svårligen kunnat bilda sig något annat än en negativ uppfattning om honom. Han har ju lyckats säga mer negativt om mig till henne under några månader än vad jag sagt om honom under hela hennes livstid 😀 Snacka om att skjuta sig själv i foten med bazooka! /Kali