Grinchens fars dagsaktiviteter

Amanda förärades med ett sms från Grinchen idag på fars dag.

Eftersom det ser så ut att du inte vill ha någon kontakt. Kan jag inte heller vara säker på att jag är din pappa! Så jag kommer att stänga av pengarna !

Hon skickade det vidare till mig och ringde sedan mig och undrade om jag inte kunde ha valt en bättre pappa till henne. Jag svarade att det kunde ha varit illa oavsett vem som hade varit hennes pappa men Amanda tvivlade på att det kan finnas en sämre än Grinchen.

Sedan kom fler sms till Amanda:

Behöver bevis! Om du är interserad hade du redan frågat! Men det verkar så att du inte är intresserad. Så då måste. jag börja ifrågastella om du överhuvudtaget är mindotter. Jag är so leds på din mors spel. Och jag tycker det är verkar der vara så att du ärvt din moders synsätt vilket jag inte kan stödja So om du vill ha nånting från mig måste du säga inställning.

Ska jag säga till banken att stoppa utbetalningarna?

Amanda svarade;

Du är dömd av domstol att betala så de är ingenting du kommer ifrån. Det har alltid varit fritt för dig att göra ett faderskapsbevis om du behöver ”bevis”

Grinchen verkade vara mer intresserade av att hålla hårt i sina slantar än av att veta vad ett faderskapstest visar för han tänker inte begära ett test själv utan tycker att Amanda ska göra det för han skrev;

Skicka det till mig tills dess stoppar jag betalningarna

Om Grinchen tvivlar på att han är hennes biologiska far och vill veta om han felaktigt betalar underhåll till henne så är det hans sak att kväva att faderskapstest görs. Det ligger aldrig på barnets ansvar att bevisa biologiskt släktskap med fadern, speciellt inte när fadern ifråga en gång har tagit på sig faderskapet. Så Amanda skrev;

De kan inte jag göra utan det är du som måste begära faderskapstest. Du vill egentligen inte lära känna mig utan bara slippa betala.

Grinchen verkade inte vara så intresserad av att dra igång en faderskapsutredning, han vet ju vad den kommer att visa, så han avslöjade sitt egentliga motiv till detta utspel i nästa sms;

Jag kan inte stödja någon son är så inskränkt!

Han tänker helt enkelt inte betala henne någon så länge hon inte älskar och avgudar honom. Och inskränkt?!! Vet han vad det ordet betyder så ska han inte anklaga andra för att vara det. I var och varenda meddelande som han skickat till Amanda så har han snackat skit om mig. Han, om någon, är inskränkt och totalt insnöad på att försöka vänta Amanda mot mig och tro på hans lögner om mig.

Så grattis på fars dag till alla pappor som faktiskt bryr sig om sina barn. Grinchen blir således utan gratulationer för det är inte ok att som förälder utöva ekonomisk utpressning mot sitt barn och trakassera henne via facebook, mail och sms för att hon inte ger sin far öppna famnen efter att han har ignorerat och undvikit henne i 18 år. Det var ett val han gjorde och nu får han leva med konsekvenserna.

En kommentar på Grinchens fars dagsaktiviteter

  • Monika skriver:

    den där dåren upphör aldrig att förvåna mig….JISSES!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Och stackars Amanda som behöver stå ut med att fanskapet är hennes biologiska far! Får mig att tänka på en gammal klassiker med Clintan….”Häng dom högt”….

    Jag berättade detta för André som inte lät det minsta förvånad. Så jag undrade om han tyckte att detta var ett beteende som var normalt på något vis men det var inte alls så André menade utan han tycker bara att med tanke på allt vansinnigt som Grinchen kläckt ur sig sedan han tog kontakt med Amanda i januari så är en sådan här sak inget som sticker ut utan bara vad man kan förvänta sig av en person som bevisligen är så sjuk och elak som Grinchen är och saknar grundläggande sociala färdigheter och ansvarskänsla. Och jag måste nog hålla med – med tanke på vem det är så förvånar detta inte mig men utifrån vad som är brukligt och hur föräldrar brukar vara mot sina barn så är ett sådant beteende helt hysteriskt vansinnigt. /Kali