Slutet på Grinchens fars dag

Amanda ringde mig och frågade om jag tycker att Grinchens sätt att skriva har förändrats. Nja, han stavar som en påse nötter men det har han alltid gjort. Om möjligt har han tappat kontakten med verkligheten ytterligare. Han har alltid ljugit men förr var lögnerna möjliga i alla fall, nu är han inte sällan helt ute i det blå och ljuger helt uppenbart (som om att jag förföljer honom i hans drömmar och sådant). Det var precis det Amanda menade,hon tycker att han verkar allt mer sjuk och dessutom hotfull mot henne. Hon är orolig att han inte ska kunna låta henne vara ifred utan fortsätta förfölja henne och kanske till och med dyka upp på hennes skola eller där hon bor. Jag lugnade henne med att det är i det närmaste omöjligt för honom att ta reda på vart hon bor men hon var orolig att skolan skulle vara klumpig och lämna ut hennes adress ifall Grinchen bad om den. Jag sa att hon skulle prata med skolan om detta så imorgon ska hon prata med receptionen och sin mentor och berätta att hennes biologiska far är svårt mentalsjuk och kan komma att söka upp henne mot hennes vilja så de får absolut inte lämna ut några uppgifter om henne till någon.

Jag sa att hon skulle säga till Grinchen att hon absolut inte vill ha kontakt med honom och om han ändå envisas med att kontakta henne så kommer det att anmälas men hon ville inte ens kontakta honom för att meddela det så hon bad mig göra det. Så jag skrev detta till honom i ett sms;

Amanda tycker att du är obehaglig och hotfull mot henne. Hon bad mig meddela dig att hon inte vill att du försöker ta kontakt med henne i framtiden. Om du försöker ta kontakt med henne så kommer hon att göra en polisanmälan om trakasserier. Hon kommer att medverka till faderskapstest om hon får en kallelse från socialförvaltningen. / Kali

Han tog lite tid på sig men kunde tydligen inte låta bli att svara och skrev;

Jag ställer in all betalningar i väntan på faderskaps test! Du förstår ju inget annat än pengar! Du verkar ha till uppgift att sprida hotbilder och misstro. Så du har vunnit så fixa till faderskaps test!

Puckot envisas med att påstå att han betalar frivilligt. Vi vet ju att det hela gått till indrivning så han gör ju bara bort sig när han spelar teater. Jag svarade;

Om du vill begära faderskapstest så är det upp till dig. Din skuld har gått till indrivning så du väljer inte själv om du ska betala eller ej. Jag vill inte heller ha någon kontakt med dig utan förmedlade bara ett budskap från Amanda. Jag blockerar ditt nummer nu så skickar du något mer så kommer det inte fram och du får således inget svar.

Men innan jag hunnit installera appen och blockera honom svarade han;

Och jag ber dig att aldrig blanda dig in i mitt liv igen!

Som om vi vill ha med honom att göra?! Det var ju han som kontaktade Amanda och senare skrev till mig på fejjan också. Jävla pucko… Så kom jag att tänka på att han kanske menar att han vill att jag ska sluta förfölja honom. Han har ju en vanföreställning om att jag förföljt honom både på plats i Wien, mentalt i hans drömmar och hackat hans dator. Inget av det är sant naturligtvis men jag kunde inte låta bli att spinna vidare på ett psykfalls vanföreställningar så jag skrev;

Håll dig från våra liv så slipper du mig men fortsätter du trakassera Amanda eller om du inte fullgör dina skyldigheter mot henne så kommer du att se mig vart du än vänder dig. Valet är ditt. Krya på dig, din sjuka jävel 😛

Ja, jag vet – jag är elak 😀 men seriöst, om hans sjuka hjärna tror sig se mig överallt så är det knappast mitt fel. Jag har ju inte förmåga att styra hans tankar men ett litet frö kan jag plantera 😉

Sedan var han blockerad och ute ur våra liv så vi får se om Amanda får någon kallelse till att lämna prov för faderskapstest eller inte. Jag skulle tippa på att han inte kommer att kräva något faderskapstest. Han vet nog fan inte ens vart han ska vända sig för att få det gjort. Om det hade funnits någon chans att någon annan än han kunde vara Amandas biologiska far så hade jag desperat gripit efter det halmstrået för länge sedan för ett psykfall som Grinchen önskar man inte som far till sina barn så, tyvärr… ett faderskapstest kommer inte att visa något vi inte redan har bekräftat när han skrev på faderskapsbeviset.