Sjuk och sjukare

Dagen efter jag skrivit ett inlägg om Generation pjosk, som springer på akuten i tid och otid för skitsaker, så får jag veta att Amanda åkt in på akuten för att hon är förkyld. Hm… Inte nog med det, hon åkte ambulans in. Hrm… Till hennes försvar kan sägas att det inte var hennes idé att ringa ambulans. Tydligen hade hon kollapsat och någon annan blev rädd och ringde ambulans. Efter undersökningar som bland annat kontroll av hennes andningsfrekvens, blodprovstagning (och svar på det), ekg och en hel natt på akuten var hon på väg hem när jag pratade med henne kl. 9 igår.

När jag pratade med henne vid 22-tiden på kvällen hade hon sovit hela dagen och kände sig lite bättre. Dessutom berättade hon att Grinchen hade skickat en vänförfrågan till henne på fejjan. Jahapp… Det var ju han som plockade bort henne från sin vänlista och dessutom blockerade henne för två månader sedan. Vad kan han tänkas vara ute efter den här gången då? Tror han att det finns något skepp kvar för honom att bränna?

En kommentar på Sjuk och sjukare

  • Hon på berget skriver:

    Vilket sammanträffande att ”Grinchen” vill bli vän med Amanda precis efter att han fått avslag hos domstolen på alla sina krav om pengar. Vad kan det tänkas vara han har i kikaren………… http://kalis.cyberhem.nu/wp-includes/images/smilies/icon_rolleyes.gif

    Ja, vad kan det vara…? Han tyckte ju att Amanda skulle gå till hans föräldrar och kräva dem på pengar eftersom de inte gett henne just något under hennes liv samtidigt som kusinen fått massor. Då kan väl Grinchen själv kräva pengar av sina föräldrar för att det är så jävla synd om honom som åkt på utmätning för att han själv aldrig har betalat ett dyft i underhåll tidigare helt enkelt för att han inte haft lust att göra det. Det är ju inte heller så att hon fått något annat heller av honom då underhållet uteblivit i 18 år, inte ens lite omtanke eller uppmärksamhet. /Kali