Jag är under attack

Ja, jag vet, detta är en skitsak men det håller på att vara lite mycket av den vara för att jag ska tycka att det är helt slumpmässiga händelser. Jag har full förståelse för att en person någon enstaka gång misslyckas med att spola men, seriöst, hur ofta händer det? Det är något man råkar ut för några enstaka gånger i livet kanske. Hur stor är sannolikheten för att en specifik person ska råka komma in på en toalett flera gånger under en kortare tidsperiod och finna toaletten ospolad? Med bajs i?? Utan papper??! Det känns som att det borde vara troligare att man träffas av blixten eller vann på lotto.

Ändå är detta något som hänt mig nu flera gånger på olika platser. Första gången var för ganska precis en månad sedan. Jag gick in på toaletten i en av de sex korridorerna på mitt jobb. I toaletten låg en korv och flinade åt mig. Jag har inga bildbevis för detta så ni får tro mitt ord.

Andra gånger var på toaletten på Maxi den 1 april. Där hade det nog gjorts försök att spola men utan tillfredsställande resultat.

Tredje gången jag råkade ut för detta var några dagar senare, den 4 april. I en annan korridor på jobbet låg en bajs och väntade på mig när jag intet ont anande uppsökte faciliteten för att pudra näsan. Ingen papper, bara en bajs. Jag studerade den för att se om jag kunde se några tecken på vems det var. Eventuellt hade den släppts av någon som ätit en fettrik måltid eller har en något dysfunktionell gallfunktion för den var lite gulaktig. Vi dryftade detta makabra fynd under kafferasten sedan och en kollega föreslog att avsaknaden av papper kunde indikera att toaletten visst spolats fast otillräckligt så att dessa bajspluttar fastnat i kröken efter vattenlåset och sedan glidit tillbaka ner i skålen. Så kan det kanske ha gått till.

Fjärde gången var igår. Än en gång, intet ont anande, gick jag på toaletten. Denna gång gick jag till en helt annan korridor, på en annan våning på jobbet. Locket var inte nedfällt och i vattnet låg en bajs och vaggade förnöjsamt. Inget papper i sikte.

Jag förstår inte. Varför just jag? Detta kan inte vara en slump, det måste vara riktat mot just mig. Jag kan inte annat än betrakta detta som attentat riktade mot mig som person. Men varför? Vem vill mig så illa? Jag rannsakade mig själv och funderade på vem eller vad som kan ligga bakom denna konspiration mot mig. Så kom jag på det! Här i bloggen har jag under kort tid avslöjat två omfattande konspirationsteorier. Den ena var som socialdemokraterna – att Juholt var ett väl genomtänkt pr-trick i syfte att göra Löfven omåttligt populär utan att han skulle behöva jobba för det. Detta skrev jag om den 16 mars, alltså i samma veva som jag utsattes för första attentatet.

Den andra terrorcellen som jag kan misstänka är Svenska Ishockeyförbundet. Jag skrev visserligen inte om min teori om att alla hockeymatcher är uppgjorda i förväg, av ekonomiska skäl, förrän ganska nyss, den 15 april, men jag har länge haft detta på känn och dryftat mina teorier med en del personer så det är inget som varit okänt.

Så tydligen finns det starka krafter där ute som betraktar mig som ett allvarligt hot som måste chockas och äcklas till tystnad. Det verkar också som att det finns en lejd bajsare på mitt jobb, en sk. hit-pooper. Men det ska ni veta, jag låter mig inte skrämmas till tystnad! Sanningen skall segra!

Blir det nödvändigt kommer jag att vända mig till media med detta. Om det skulle hända mig något så kommer information att sändas till Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Uppdrag granskning och Svenska proktologsamfundet! Jag tar ingen skit!!

1 april

4 april

17 april

En kommentar på Jag är under attack

  • Aina Lundmark skriver:

    DNA-test och så skulle den gåtan vara löst, eller hur, åtminstone vad det gäller jobbets skitspridare. På Maxi kan det bli lite bekymmersammare, kan vara svårt att få alla kunder att lämna ett DNA-prov för att kolla och dessutom ä väl den skiten redan spolad.

    Jag är inte främmande för att göra en avgjutning av bevisen och sedan jämföra det med misstänkta rumpor. Man borde kunna hitta förövaren med hjälp av den ballistiska vetenskapen, jämföra skåror och räfflor tills man hittar en matchande rumpa. Ett register borde upprättas så att man snabbt kan hitta förövaren i framtiden om denna typ av brottslighet fortsätter. /Kali

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *