Amenvafaan…

Jag hörde på nyheterna om en man i 60-års åldern som klivit in i en av sina grannars hundgård i Hudiksvallstrakten och förgripit sig på en av hundarna. Ja just det, hade sex med hunden. En annan granne såg detta och skrek åt mannen som bara halade in snasen och vandrade hem. Polisen tillkallades och plockade in mannen men enligt svensk lagstiftning så gör man sig inte skyldig till något brott ifall man sätter på djur så länge djuret inte kommer till skada för då klassas det som djurplågeri. Med skada i sådana fall räknas tydligen enbart påvisbara fysiska skador så hunden fördes till veterinär för undersökning men det verkar inte finnas någon större förhoppning om att mannen ska kunna åtalas. Länk till Hela Hälsinglands artikel om det hela.

Det är förbannat illa att det inte är olagligt att ha sex med djur. Det strider ju mot allt sunt förnuft och alla moraliska lagar så det borde vara förbjudet i lagen också tycker man. Men fan vet om det ändå inte kan bli olagligt på något sätt. Det var ju inte mannens egen hund utan en grannes hund. Husdjur räknas som egendom och man får inte gnida sig hur som helst mot annans egendom. 2008 blev åkte en 36-åring fast för att han juckat mot en damcykel. Tydligen blev denne man upphetsad av just damcyklar och brukade onanera mot dem. I förhör sa han själv ”Jag kände ett stort lugn då jag närmade mig damcyklarna och luktade på handtagen” så det var just cyklarna han tände på och inte kvinnliga ägarna. Han åtalades för sexuellt ofredande och skadegörelse eftersom han skurit sönder däcken på flera cyklar också. Länk till Aftonbladets artikel om den mannen.

Så om det är olagligt att ha sex med någon annans cykel borde det också vara olagligt att ha sex med någon annans hund eftersom hundar enligt lagen är egendom precis som cyklar är… tycker jag. Det skulle inte förvåna mig om gubbfan inte åker dit för något alls. Grannarna uppskattar i alla fall inte att ha honom i grannskapet och överväger nu att flytta ifall inte hundknullarn själv har förstånd att packa ihop och dra. Jag förstår dem.

2 kommentarer på Amenvafaan…

  • Gurra skriver:

    Ganska sjukt samhälle vi lever i..!!!

    Och ganska sjuka människor som lever i det också. /Kali

  • kittymon skriver:

    Den lagen togs bort eftersom den ligger tillsammans med homosexualitet. Så när det inte var förbjudet att vara gay fick man ha sex med djur…..

    Jo men det var för 67 år sedan och uppenbarligen räcker inte 16 kapitel 13 § i brottsbalken (om djurplågeri) för att skydda djuren så tidelag borde ha kriminaliserats för länge sedan. /Kali