Nytta + nöje = byajippo?

Jag fick en skojig idé på aktiviteter här i byn. Vi har ett par gröna, fina, stora fotbollsplaner i byn, på ’Envisheten’, som ska klippas då och då. De flesta i byn har ju en gräsklippare i någon form. Det vore jäkligt fränt om det anordnades ett gräsklippar-drag-race på Envisheten. Man kör en raksträcka på en sextondels mile, 101 meter, och får poäng för hur snabb man är och för hur jämt klippt gräset blir. Den som har flest poäng vinner äran och något lämpligt som en säck gräsfrön eller liknande. Man skulle kunna ha två klasser, en för åkgräsklippare och en för gräsklippare man skjuter framför sig. Det tror jag skulle kunna bli ett rätt kul jippo.

På fejjan fick jag kommentarer på gårdagens inlägg. Jag visade dem för Amanda så hon ska veta att hon inte har något att skämmas för när hon kräver det barn har rätt att kräva av sina föräldrar enligt FN’s barnkonvention och att det är Grinchen som beter sig illa. Jag har tagit bort namnet ifall de som kommenterat inte vill ha sina namn i min blogg:

Kommentar 1:
hoppas att grinchen cyklar och klämmer tån mellan asfalten och trampan

Kommentar 2:
håller med föregående!!

Kommentar 3:
man börjar ju undra!!

Kommentar 4:
*suck*

Kommentar 5:
Skulle du behöva lite sällskap på dina nattliga drömförföljningar så kan jag ställa upp, skulle tro att det skulle ge lite extra hicka.

Kommentar 6:
Han är ju helt sinnessjuk den dåren. Vilken jubelidiot! 🙁

Jag har sagt det förr och jag säger det igen – Ifall man kunde abortera oönskade föräldrar istället för oönskade barn så hade Grinchen varit ett minne blott.