Vad får man om man korsar en idiot med duracellkaninen?

Grinchen… tydligen. Han fortsätter att visa sin allra mest förtjusande sida för Amanda och skyller alla sina egna misstag och tillkortakommanden på allt och alla, speciellt mig, min mor och hans egna föräldrar. Han fabulerar vidare vilt och påstår en massa saker som är så pinsamt lätta att motbevisa som att lagen säger att den som har vårdnaden är enligt lag ansvarig för att umgänget med den andra föräldern fungerar och att jag skulle ha dragit Ken till domstol. Det första är en gammal lagtext som nu är ändrad sedan läääänge som Grinchen krampaktigt håller fast vid för att slippa ta ansvar för att han faktiskt vägrade ha något umgänge alls med Amanda och det senare påståendet förstår jag inte alls vad han fått det från.

Grinchen började kommentera ett av Amandas fotoalbum på facebook med bilder av hästar och det hela spårade ur totalt. Grinchen eldade bara på, kastade kängor till höger och vänster, tyckte att det var helt i sin ordning att Amanda ringer sina farföräldrar för att kräva dem på pengar och gjorde rent allmänt bort sig totalt. Han är nu spärrad från att kommentera hennes facebookhändelser och förmodligen kommer hon att plocka bort hela den pinsamma dialogen mellan dem.

Dialogen;

Grinchen
vilken är din?

Amanda
Ingen av dem, men hade du betalat underhåll som ansvarsfulla pappa ska göra så hade jag kanske haft råd med en.

Grinchen
betalar

lite sent men ändå. hade din mor varit en ansvarsfull mor hade hon inte förföljt mig. har du tänkt på det

Amanda
Hade inte jag tagit kontakt med försäkringskassan och bet dom driva in pengar från dig så hade jag ju inte fått något

Grinchen
och din mor såg mig som spermadonator så jag hade aldrig möjligheten att vara din pappa. Hade jag haft möjligheten hade jag aldrig flyttat till österrike!

betalar för tilfället 400€ per månad. men jag var sjukskrivern 1,5 år och då hade jag inga pengar

Enligt klagan som har kommit till mig var det din mor! jag har aldrig haft något emot att betala något till dig! Jag ville inte att det skulle komma i i din mammas häder! Men nu kan du räkna med att jag skickar 400€ dom närmaste 5 åren. och nu tillhör pengarna dig! vad vill du mer att jag kan göra?

Amanda
min mor har aldrig förföljt dig, allt hon har gjort är för att jag har bet henne att göra det. Dessutom har jag get dig flera chanser men du har aldrig tagit dom chanserna. Du tänkte överhuvud taget inte på mig när du flyttade till österrike, du svarade ju aldrig på mina mail och jag vet att du läste dom.

Jag bad mamma att prata med försäkringskassan eftersom att jag jag var under 18 och kunde inte göra det själv så att det var helt och hållet min ide

Grinchen
Om inte pengarna kommer till dig måste du snacka med din mor! om du inte får dom direkt säg till mig. Då kanske jag kan prata med din advokat här nere

Amanda
Jag har fått den här månaden men det har ju inte kommit något i 18 år innan det! Mamma har aldrig tagit någonting från mig utan hon har alltid funnits där och hon har aldrig tänkt ta pengarna ifrån mig. Allt hon gjort har hon gjort för min skull och för att jag har sagt åt henne att göra det

Grinchen
Men det var trevligt att höra från dig! att du är sur på mig kan jag förstå! Men som jag sa en gång jag väntade jag tills du var 18. För då ska du få attl själv utan att din mor bladar sig i.

Eftersom att din mor har gjort som hon har gjort, gentemot mig och Ken har jag inte haft något förtroende gentemot henne!

men som jag skrev du kommer att få pengar dom närmaste 5-6 åren av mig!

Vill du ha hjälp att köpa en häst. Ring till din biologiska Farfar!

Amanda
Jo det var ju förbannat jävla trevligt att du kommer och tycker att det går bra att vara en pappa efter 18 år! Men din icke existerande hjärna kanske inte har fått in att ha barn är ett heltids jobb och det går inte att komma och vara en förälder när man själv behagar! Ta bort mig som dotter på din profil för jag är inte din dotter och kommer aldrig att vara det. Ge mig mina pengar och försvinn sen.

Grinchen
kommer jag inte att göra! snacka med din mor. fråga henna vad hon har gjort att det var omöjligt att ha kontakt med dig! din kusin kom ju till dig när du var liten! vet du varför hon slutade att komma? fråga din mor! vägrade att betala något när jag började jobba av den anledningen att jag inte kunde träffa dig. När jag var uppe i Sverige kunde inte din mor säga om ni skulle vara hemma! annars hade jag hållit kontakten med dig!

Du låter väldigt mycket som din mor

Amanda
Jag har ju inte haft någon annan förebild. Dessutom är det föräldrarnas skyldighet att betala för sina barn och inte mor- och farföräldrarna. Mormor har lagt ut jävligt mycket pengar på mig eftersom att du inte har gjort ett skit. Om inte mamma och mormor hade varit så beslutsamma med att jag ska få göra vad jag vill och plugga vars jag vill så hade jag aldrig kunnat gå på Flyinge. Därför det kostar jävligt mycke pengar.

Grinchen
Der var och är det den som har sorgerätten är skyldig enligt svensk rätt att se till att barnet får ta del av båda föräldrar! att hon förföljde mig var inte i ditt intresse, eftersom det betydde att vi inte hade någon kontakt! Även om Kalis juristiska ansvar var att se till att det funkade! När jag bodde i STHLM erbjöd jag mig att komma upp till skellefteå varanna vecka, men Kali avböjdei Om din mor hade agerat annorlunda hade jag och min familj ochså agerat annorlunda! har du frågat dig varför hon gick till rätten mot Ken?

Och du hade kunnaf frågat om hjälp! Jag och min familj skulle gärna ha hjälpt

Kali
Sanningen är subjektiv så vad som är en uppenbar lögn för de flesta andra kan vara sant för en som är svårt sjuk, är psykotisk och har vanföreställningar. Därför tycker jag inte att du ska tro på varken mitt eller Grinchen ord utan själv ta reda på sanningen, den sanning som du väljer. Du har mitt och pappas personnummer så du kan själv kontakta tingsrätten och begära ut eventuella rättsliga papper och på så sätt själv se om det är sant som Grinchen påstår. Efter att ha levt med en kvinnomisshandlande, manipulativ mytoman lärde jag mig att dokumentera allt, allt, allt så jag har massor med inspelade samtal och dokument från olika myndigheter som du får ta del av om du vill och bilda dig en egen uppfattning om vad som är sant och inte.

Om Grinchen vore så rädd för mig som han påstår så förstår jag inte varför han krävde att få komma och gå som han ville hos mig medan jag och familjerätten ville att han skulle bestämma fasta dagar och tider så att jag kunde se till att det fanns någon annan med så jag slapp vara ensam med honom. Det finns många orimligheter i det han påstår. Jag kan knappast ringa ett nummer och prata med en människa jag inte ens vet namnet på på ett språk jag inte kan. Jag har inte kunskaperna för att hacka en dator. Jag har inte heller några övernaturliga förmågor som gör att jag kan färdas oerhörda sträckor på ingen tid eller ta mig in i andras drömmar för att förfölja dem. Men det är hans sanning och i det tillstånd han är nu så tvivlar jag inte på att han fullt och fast tror på att det är äkta.

Han utmålar sig som ett offer, alla har varit orättvisa mot honom och hindrat honom i allt. Du har en riktig farmor och farfar, även om de inte äe biologiska, som har ställt upp med mat, husrum, skjuts, ekonomiskt och stöttat dig på alla sätt, Du har en stor familj som också funnits och fortfarande finns för dig. Du är rik och har råd att välja bort personer som sprider negativ energi och vill göra dig också till ett offer. Grinchen har fått den dotter han förtjänar så det är inte synd om honom. Tänk på hans föräldrar som ställt upp på honom, gett honom allt han behövt och låtit honom göra som han vill, det är dem det är synd om som tvingas se på sin sons mentala förfall. Du har tur, du är den som kom undan, Glöm aldrig det.

Grinchen kommer aldrig att plocka bort sig som sin dotter på fejjan, inte så länge han tycker att han har något att vinna på att ange dig som dotter. Han gör som han alltid gjort – som han vill utan att respektera din vilja eller bry sig det minsta om hur du känner.

Sedan skrev han i sin egen status:

having a bad afternoon! had a chat with Amanda. Was not that great! but a least a sign from her!

Så han tycker att det är positivt att han får någon respons från henne trots att hon uppenbarligen avskyr honom?? Idiot!

Vad ska man säga…? Amanda är så jäkla förbannad på honom just nu. Han tar inte alls till sig det hon säger och, som jag misstänkte att han skulle göra, så skyller han på mig när hon säger saker som han inte vill höra. Han ljuger helt uppenbart och påstår att han visst ville betala men inte förrän hon fyllt 18 men Amanda har ju just fått ett papper där Grinchen kräver via advokat att slippa betala det han är skyldig henne och det var daterat till efter Amandas 18-årsdag.

Han har skrivit en lång anteckning helt öppet på sin facebook också där han sågar mig och sina föräldrar och säger att han känner sig sårad och kränkt för att Amanda inte fått lika mycket som hans syskonbarn fått. Han virar offerkoftan så tajt kring sig själv att han försäker utmåla sig själv som det ömkliga offret när han själv bär skulden till den uppkomna situationen. Om han hade gjort rätt för sig så hade Amanda haft två biologiska föräldrar som sörjt för henne, precis som hans syskonbarn haft. Nu har han valt att inte göra rätt för sig, varken ekonomiskt eller moraliskt och då lyckas han vinkla det till att det är hans föräldrars fel?!! Han är ju bara helt magiskt sjuk i skallen.

Detta är hans offentliga klagosång;

Jag skrev förra veckan att jag har gett upp att försöka tillhöra min familj i Sverige. Det finns många grunder. En är att jag inte lägger så mycket värd på materiella grejor. En annan grej är att jag hade mitt första självmords försök när jag var 17. Jag åkte på en LOB men min mor som tog emot mig hemma berättade aldrig för nägon att jag försökte ta livet av mig. Vi kan tacka Peter att jag inte lyckades. Han ringde polisen! Att min mor inte berättade för min far eller mina syskon är en annan sak. Jag var ju inte dukdig att säga nåt! Sen kom det hela med Kali som förföljde mig, även när jag hade flyttat till österrike. och jag när valde att flytta hem efter luxenbourg blev det Wien,eftersom att här i Wien är där jag har mina kopmpisar och min waldviertel familie! Så av den anledningen flyttade jag tillbaka till wien. Vilket mina föräldrar inte kunde acceptera! efterom att dom tyckte att sonen hör hemma i Sverige.Att jag hade byggt upp ett liv här nere  och att jag har mina närmaste vänner här nere!

Det hela med Amanda har varit svårt för mig, men att se att mina syskons ungar får betydligt mer än mitt eget barn, har varit sårande och kränkande även om mina föräldrar låvade mig att dom inte skulle göra någon skillnad!

Men i slutändan är det Amanda som har fått betala priset!

Men det är så att jag är kronisk deppresiv vilket inte är så jävla kul.Jag har bättre och sämre perioder. Min far menar att det blir bra när man jobbar så blir allting bra. Han har ingen förståelse för hur man mår. och han har brutit löftet att behandla barnbarnen likkvärdig! även min mor!

Det är svårt när man inte blir som ens föräldrar hade tänkt sig!

Men det är svårare när ens föräldrar inte kann acceptera att man är som man är, om man mår bra eller dåligt, och har en olika syn på vad som är viktigt! Jag tyckte aldrig aldrig att materiell grejor var viktigt! Men i min famillj är det materiella väldigt viktigt!

Så av den anledningen har jag gett upp att försöka tillhöra min familj i Sverige.

Jag har mit liv här i wien! Och en plast familj i Waldviertel där jag kan vara som jag är!

Jag ber om förståelse! vid frågor är jag alltid att nå

Grinchen