Kali Brandt – prisbelönt fotograf

Jupp, jajamänsan! Så kan jag titulera mig numera 🙂 Jag kom tvåa i tävlingen och vann en kamera, dock inte den systemkamera som Amanda ville att jag skulle vinna till henne utan en mer ordinär digitalkamera. Ett stort grattis till Ingrid Wahlberg som vann tävlingen!

Valet då? Jo, jag är nog ganska nöjd med valresultatet. De partier som jag tycker minst om fick minst antal röster. Sverigedemokraternas eventuellt nynazistiska ursprung sticker i mina ögon, Vänsterpartiets kommunistiska ursprung sticker lika mycket i mina ögon och Kristdemokraternas kristna ursprung sticker ordentligt det med. Nazzarna, kommunisterna och kristendomen har för många liv på sitt samvete efter lång och ihärdig utrotning av vissa folkgrupper genom historien för att jag ska kunna acceptera dem idag även om de städat till sig och hyfsat till sina åsikter.

Jag är nöjd med ett fortsatt högerstyre, jag är nog åt det blå hållet även om jag inte skulle erkänna det utan fortsätter att hävda att jag är ultrabeige. Valvakan tyckte jag var skitkul att se. Göran Hägglund gillar jag även om jag inte sympatiserar med hans parti. Killen ger rappa, kluriga svar, verkar ha humor och självdistans. Det gillar jag. Carl Bildt dök upp och jag undrar vad han hade rökt. Han  var bara underbart flummig och såg ut att mysa sig genom det hela. Mona… sorry, men jag tror sossarna förlorade så mycket som de gjorde på grund av henne. Det är inte ett personval men med tanke på hur mycket partiledarna syns i media så vinner de mycket på att ha en medialt gångbar person som frontfigur. Mona är inte det tycker jag. Hon är släpig och seg som sirap, låter som en dryg nollåtta, verkar inte vara lika kvick i svaren, ger inte lika många underfundiga svar när intervjuaren ställer frågor som är mer skämtsamma. Hon kanske är en väldigt kompetent politiker och partiledare men hon går inte hem hos folket och hennes gamla tobleronehistoria, uttalande om att det är sexigt att betala skatt etc. ligger henne i fatet än idag.

En kommentar på Kali Brandt – prisbelönt fotograf

  • Lill skriver:

    Grattis till andra placeringen, fast jag tyckte att Ditt foto var bäst….skit bra.
    Har varit utan dator tills i dag….flyttat därav min frånvaro men numera närvarande. Ha de bäst / Lill

    Tack, tack! /Kali