Viktigt

För precis en månad sedan började jag med HVSF-dieten och kan nu konstatera att det finns 8,5 kg mindre av mig idag än då. Några månader till så kommer jag kanske i min gamla dopklänning 😉

Jag är tvångsledig idag. Jag jobbade hela förra veckan och övertid både lördag och söndag. Förr fick man en extraslant för att man gått miste om sin helgledighet, eller veckovilan som det heter, men nu har de gjort om reglerna så att man måste ta ledigt en fredag inom två veckor efter veckovileavbrottet. För mig blir det denna fredag eller nästa fredag och nästa fredag går inte alls för jag har både kaffeveckan och fredagsfikat på jobbet då. Eftersom det är det är den viktigaste uppgiften man har på jobbet och hela min psykosociala framtid med kollegorna står på spel om jag misslyckas med detta så kan jag naturligtvis inte vara ledig då.

2 kommentarer på Viktigt

  • Sofia skriver:

    Wow! Vad innebär denna diet för uppoffringar?

    HVSF-dieten? Det är ganska basalt. Man undviker sådant som innehåller mycket energi som bröd, pasta, ris, potatis, fet mat etc. och äter väldigt långsamma kolhydrater och protein. Så jag äter grönsaker, frukt, skaldjur, fisk, fågel, skinka mest. Blir jag bjuden på mat eller fika så äter jag det som bjuds och max en gång per vecka tar jag en ’ätardag’ och stoppar i mig det jag känner för.

    HVSF står för Helt Vanligt Sunt Förnuft och är ett eget påfund 😉 /Kali