Mot nya kunskaper ;-)

Efter att Grinchen under två dagar spytt ut sin bitterhet över att aldrig någonsin bli firad på fars dag (som om han förtjänar att bli det…) och det faktum att han faktiskt tvingas betala underhåll för det barn han skrivit under faderskapsbeviset för så har det varit helt tyst från honom idag. Han kanske har tagits in på mentalsjukhuset igen, det verkade som om det var hög tid för en inläggning igen. Amanda försöker rycka på axlarna åt hans utspel men nu när hon upplevt hans hotfulla sida så börjar hon vara rädd att han ska söka upp henne. Hon är också arg och trött på honom för att han inte kan låta bli att ta kontakt med henne fast hon för många månader sedan gjorde klart för honom att någon sådan kontakt inte var önskvärd. Hon överväger att byta till hemligt telefonnummer och som förälder (den typen som faktiskt bryr sig) så flammar något upp när man ser att barnen far illa för att en människa inte klarar av att låta bli att jävlas. Den flamman heter hämndlystnad. My favourite game 😉

Som jag skrev i gårdagens inlägg så ska jag ut på en liten tripp. Tidigt som fan ska jag upp imorgon för att ta första planet till Arlanda så det kommer att vara bloggtystnad här till i helgen. Förhoppningen med denna resa är ju att skaffa mig ny info och få lite tips som jag kan ha användning av i framtiden och säkert kommer jag att ha möjlighet att förena nytta med nöje 😉 Går det som jag har tänkt har jag nog en hel del att berätta sedan.
Så till i helgen – auf Wiedersehen 😉

2 kommentarer på Mot nya kunskaper ;-)

 • Susen skriver:

  Ha det så trevligt. Ska bli spännande att ta del av din berättelse sedan.
  Det jag läst i inläggen nedan får mig bara att baxna. Riktigt sjukt… på riktigt alltså. Synd på dotera bara.

  Ja, jag tycker att det börjar vara dags att någon tar tag i saker i Österrike. Hans mentala osundhet ska inte behöva drabba Amanda som det nu gjort. /Kali

 • Aina Lundmark skriver:

  Ja fortsättningen har verkligen chans att bli spännande. Hoppas att resultatet av din resa blir vad du önskar och att du får användning av den information du kan skaffa dig.

  Det är ju inte första gången jag ’snokar rätt’ på info på det här sättet så det blir säkert en fruktsam resa 😉 /Kali