Det är inte bara jag

… som har väldigt bestämda åsikter (läs fobier) kring vad man får och inte får göra vid toalettbesök. När jag diskuterade med en kollega för en massa år sedan så förstod jag att hon tyckte att det var fruktansvärt opassande att bajsa på jobbet. Hon tycker att man antingen ska hålla sig tills man kommer hem eller helt enkelt åka hem för att uträtta sina behov om situationen är akut.

Idag kom det på tal igen när vi pratade om en målare som just nu målar om på jobbet. Hon verkade ha något emot honom och det var inte riktigt glasklart vad det var som hon störde sig på. Hon klankade ner på en del småsaker med honom och till sist berättade hon att han varit på toaletten och bajsat 😀

Jag har småfnissat åt det där hela dagen. Det är underhållande med människor vars galenskap är på samma nivå som ens egen 😉