Den som söker skall finna…

… men inte här. När jag kollar min besöksstatistik så ser jag att många besökare har hamnat på min sida efter att de googlat på ordet ’nakenfoton’. De måste bli hemskt besvikna när de trillar in här. Jag har skrivit ett inlägg som hette Nakenfoton men det var en reflektion över nakenfoton och inga bilder med något naket. Jag har nämnt nakenfoton i ett inlägg som hette ’Foton – naket, porrigt, sexigt eller bara pinsamt i efterhand?’ där jag skriver om att man ska tänka sig för många gånger innan man lägger ut foton av sig själv på nätet. Där finns faktiskt en nakenbild av mig (den här intill) men den visar inte speciellt mycket och är inte särskilt erotisk… om man inte eventuellt är nekrofil.

Det enda ’snuskfoto’ som finns på min blogg är ett foto av en pillesnopp i stram givakt som jag fick skickat till mig av någon galning från dejtingträsket. Strax innan han skickade det fotot hade han skickat ett foto av sina läppar. Mysko raggningstrick… kan inte tänka mig att det någonsin kan lyckas.

Men hur som haver – nej, det finns inga nakenfoton som kan vara av intresse för någon på den här sidan. Är det nakenfoton, oavsett om det är konstnärliga, erotiska eller porriga nakenfoton, du söker så googla vidare. Det finns massor av nakenfoton på nätet men inte på den här sidan.