Nakenfoton

För en tid sedan pratade jag med en väninna och en viss person kom på tal. Vi kan kalla henne Kristina här för enkelhetens skull.  ”Visst har du sett bilderna?” frågade min väninna. ”Vilka bilder”, frågade jag och fick veta att det hittats bilder av Kristina på nätet, bilder som man inte ens kunde tänka sig att hon skulle ställa upp på. Jag känner inte Kristina personligen utan hon är bekant med bekanta kan man väl säga men jag hade fått en uppfattning av att hon inte var den typen som ställde upp på sådana bilder. Väninnan mailade över en bild och jag höll på trilla av stolen. En spritt språngande naken Kristin log mot kameran. Hade eventuellt kunnat tänka mig att något foto tagits i smyg och hamnat på nätet men kvinnan poserade, tittade rakt in i kameran och log… uppenbarligen fullt medveten om att hon fotades.

Vi började spekulera i vem som kunde ha lagt ut denna bild och om det verkligen var Kristin eller om det bara var någon som var väldigt lik henne. Väninnan hade fått bilden i mail av sin exkarl så hon förmedlade mina frågor till honom och, vips, så fick jag ett mail med ännu fler foton. Det var en mängd foton på en naken Kristina i olika mer eller mindre porriga poser och ett antal foton av henne när hon poserade påklädd på ett sätt som jag är van att se henne. Avsändaren skrev att nakenbilderna hade hittats på ett antal porrsajter, bland annat en som heter redcloud.com, och de påklädda bilderna kom från hennes privata hemsida där hon lagt ut flera bilder av sig själv. Jag visade bilderna för mannen och så vitt han kunde se så var det samma person på de avklädda och de påklädda bilderna – Kristina.

Vi bor i en liten stad där man får veta allt om alla. Alltid känner man någon som känner någon och en sådan här sak sprider sig snabbare än vinden. Någon hittar bilderna, kopierar dem till sin hårddisk och mailar vidare till sina närmaste kompisar med länkar till de sajter där de hittats, mottagaren mailar vidare till sina närmaste kompisar och inom kort har hela stan, eller i alla fall alla som vet vem Kristina är, fått ett mail med foton som höll på få mig att trilla av stolen. Min väninna bor i samma stadsdel som Kristin, inte så långt ifrån henne, och känner henne litegrann. Hon tyckte synd om henne och skulle väl egentligen vilja upplysa henne om att dessa foton av henne finns till allmän beskådan på nätet men sa att det fanns som aldrig ett bra läge. När hon fick mailet med bilderna så hade Kristin haft en jobbig period med en sjuk mor som så nyligt gått bort och det hade gått en tid så bilderna hade spridits till så många att väninnan vågade inte ta upp detta med Kristin.
Ja, vad gör man? Talar man om det för personen eller?

Kristin har haft ett antal förhållanden som inte varit så lyckade och inte heller blivit så långvariga så det förvånar mig att hon låtit någon av dem ta sådana foton av henne. Om hon åtminstone dolt ansiktet med sitt långa, blonda hår… folk hade kanske ändå anat att det var hon men det hade blivit mindre uppenbart än när hon, som nu, tittade rakt in i kameran. Jag har varit tillsammans med mannen i drygt åtta år och jag skulle inte låta han fota mig på det viset. Visst litar jag på honom idag och just nu men jag är ju inte så naiv att jag tror att han raderar eventuella foton om vi i framtiden skulle vara annat än ett par och kanske till och med ovänner. Hade han haft sådana bilder av mig och det tog slut så hade jag nog varit tvungen att… tja, döda honom. Jag skulle vara ständigt orolig för att dessa bilder skulle visas för någon annan och skulle de hamna på nätet och börja spridas bland vänner och bekanta skulle jag skämmas ihjäl, ta mitt pick och pack och flytta från stan. Kristin är ju vuxen, har två barn och bor i norra Sveriges skvallrigaste stad!

Kan inte fatta att hon ställt upp på sådana foton. Tänk om barnen får se bilderna. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om bilderna nåt kompisars yngre kompisar kompisar som skickat vidare till ännu yngre kompisar så att hennes tonårsbarn redan fått se vad mamma ställt upp på. Hur berättar man för sin mor att man vet att det finns nakenbilder av henne på porrsajter??

Och vem av hennes ex har fotat och lagt ut bilderna på nätet? Är det dotterns pappa som fotat? Eller är det sonens pappa?? Det var så många bilder som dessutom verkar vara tagna vid olika tillfällen så det kanske är flera som lagt ut bilder. Hon kanske har låtit flera av sina exkarlar fota henne på det viset, eller? Eller var det Kristin själv som gjort det? Det låter otroligt men i de lugnaste hagar betar de galnaste korna och fållan kanske inte innehåller alla får så man vet ju inte. Under den alldagliga tvåbarnsmammaytan kanske det döljer sig en liten exhibitionist som tänder på att okända ser henne naken, fantiserar om henne och tittar på foton av henne medan de onanerar. Man vet ju inte…

Är det någon av hennes ex som lagt ut bilderna så var det naturligtvis inte så snällt men det är inte honom som folk minns som en elak typ efter detta utan det är Kristin som etsat sig fast som en oväntad slampa. visst måste man vara lite försiktigare med hur man låter sig fotas?

En kommentar på Nakenfoton

  • Betty Nilsson skriver:

    men hur orkar du.skaffa dig ett eget liv att du bara ids hålla på att kränka andra så där vem är du igenterligen.Snacka skit kärring får jag det till

    Kränka?? Jag har inte satt ut något namn så om någon känner sig kränkt så beror det helt och fullt på att hon kände igen sig och berättade för dig att det kunde vara hon jag avsåg. Konstigt nog påstår hon att hon inte ställt upp på några nakenfoton men ändå känner hon sig träffad av detta som jag kan ha skrivit om någon helt annan. Vad beror det på tror du? För att vara riktigt ärlig så handlar det faktiskt inte om henne utan en helt annan kvinna som jag tycker vansinnigt synd om efter denna händelse. Det är förmodligen bara en tidsfråga innan din väninna, hon som bett dig gå in här på min blogg och har hetsat dig emot mig, kommer att hamna i samma sits med tanke på vilka foton hon själv tagit initiativ till och ställt upp på. /Kali