Kan man missförstå SKA man missförstå

Jag tror världen skulle vara en bättre plats om vi bara missförstod varandra lite oftare. Mindre krig och osämja om vi bara vägrade förstå om någon gjorde eller sade något som skulle kunna göra någon upprörd.

Jag fick ett meddelande i dejtingträsket från någon… och svarade…

Han:
vilket finna ……….du har

Jag:
Ja, jag vet! Jag känner mig verkligen lyckligt lottad. När jag hör hur mina vänner beklagar sig över sina som aldrig är där de ska eller bara hänger någonstans så känner jag att jag haft tur som fått två så fina och välartade. Visst kan de vara lite väl uppnosiga ibland men de är ju så jämnstora så det får man räkna med. Men de håller ju på vara så stora. Man förstår inte hur fort de går men nu tror jag nog att de vuxit klart. De är ju större än mig båda två. Den lilla är i en ålder då hon mest bara är söt än så länge. Inte många bekymmer där inte. Har du barn också?