Kändisskvaller

John Cleese har dumpat sin flickvän… OK, Barbie (som den dumpade heter) träffade John och utgav sig för att vara 27 år. Sedan gick hon ut i pressen och berättade att hon var lite orolig över hur en så gammal man skulle se ut naken men att hon blev lättad då han var välbyggd och hade snygga ben. Då uppdagades det att den 27-åriga flickvännen ljugit om sin ålder och i själva verket är 45 år. Sedan får vi läsa att John dumpat henne. Så varför gjorde han det? Gjorde han det för att flickvännen inte var 42 år yngre än honom som han trott utan bara 24 år yngre? Eller gjorde han det för att hon gått ut i pressen och bluddrat om hans kropp och hur gammal han ser ut att vara? Eller fimpade han henne för att hon är en blåst, lögnaktig blondin som tar emot journalister och låter sig fotas när hon rullar runt i sängen och förmodligen bara har snott ihop det med John för att han är känd och antagligen tät?

Så många frågor och så då svar… Ack, av denna ovisshet jag försmäktar.