Trams!!

Jag har tidigare skrivit om vilket oseriöst bullshit jag tycker att seanser är. Ja, det enda seriösa med det är väl att det är bullshit… På norran.se kan man idag läsa om en kvinna som köpte biljett till en storseans. Den kostade 190:- och hon köpte den på Blocket. Fick hon någon biljett? Nix, pix. Kvinnan försökte då kontakta företaget som sålde biljetterna. Gick de att nå? Nix, pix.

Den seans hon tänkte gå på var Terry Evans som ska hållas i Anderstorpsskolans aula den 4 maj. Terry Evans är ett sk. erkänt spiritistiskt medium och har medverkat i mambojaboprogrammen ’Förnimmelse av mord’ och ’Det okända’. Sorry men jag tycker att det är tv för svagsinta… Hur som haver så är det företaget Creative Experiences som håller i det jippot och det är Terry Evans som står bakom företaget. Polisen rubricerar det hela som bedrägeri med hjälp av internet. Tja… jag vet inte jag… Varför betalar man ett par hundra spänn för att få se en lögnare göra sina trick? En illusionist, trollkarl, magiker eller vad de vill kallas påstår i alla fall aldrig att de det sysslar med är på riktigt utan erkänner villigt att de spelar våra sinnen ett spratt. Personer som Terry Evans hävdar ju att de på fullt allvar kan kontakta döda. Det, om något, skulle jag vilja rubricera som bedrägeri.

Och nu över till något helt annat.

Jag skiter blanka fan i hockey. Så blankt skiter jag fan i hockey att jag har en facebookgrupp med skelleftebor som skiter blanka fan i hockey. En stor del av skellefteborna tycker dock mycket om hockey… ohälsosamt mycket om hockey. Iblans yttrar det sig på en del sätt som även jag måste dra på läpparna åt. Denna video har en kollega till mig, Micke Laisfeldt, gjort tillsammans med sin dotter Stina. Det är Stina som gjort låten och hon sjunger också (rätt jäkla bra faktiskt) och Micke som gör en ’Milli Vanilli’ och mimar. Jag undrar om det kanske är han som sjunger (eller mer pratar) en del också. Någon som minns Humle och Dumle?

En kommentar på Trams!!

  • Maria Lindh skriver:

    ”tv för svagsinta” … underbart uttryckt!

    Håller för övrigt med om att det är mumbo jumbo…hör också till dem som tycker det även om all slags religion, även erkända världsreligioner.

    Religioner har jag en viss förståelse för så länge man håller religionen för sig själv och inte låter den drabba någon annan. Att påtvinga andra sin religion eller använda den för att kuva eller mjölka andra på tillgångar i religionens namn tycker jag är ett jävla sätt. Tyvärr har de flesta religioners ledare på alla nivåer en tendens att göra just detta… /Kali