Vad är detta??

Saxat ur Norran;

Kvinnas adress pekades ut

En 50-årig kvinna har polisanmält att någon pekat ut hennes adress på en karta på internet.
Ärendet är överlämnat till åklagare som beslutar om en förundersökning ska inledas.

Kan någon vänlig själ förklara för mig det olagliga i att peka ut en adress på nätet? Det görs ju på hitta.se flera tusentals gånger dagligen. Kan man bli åtalad för att ha pekat ut någons adress?? Det är ju ändå offentliga uppgifter om personen inte har skyddad adress förstås men det står det ju inget om i artikeln. Snart vågar man fan inte öppna käften om man inte vill riskera åtal. -Vad tycker du om vädret? – Ingen kommentar.

En kommentar på Vad är detta??

  • Betty Nilsson skriver:

    Ja se där nu igen.är du verkligen mamma? behöver inte dina barn dig till bättre saker än klaga vad andra gör och inte gör hur folk ser ut osv osv

    Jag är inte bara mamma, jag är kvinna också, och kan således göra flera saker samtidigt 😀 Var det så du förlorade vårdnadstvisten, för att du ägnade för mycket tid åt annat så du inte uppfyllde dina plikter som förälder? Du kan vara lugn, det är inget som kommer att hända för mig. /Kali