Världen är full av tappra män…

… eller i alla fall dejtingträsket. Jag undrar om jag ska skriva en bok och fylla den med… hm… ”intressanta” små dialoger man har i dejtingträsket. En annan bloggare, hon jag skrev om 6/1, har tänkt samma tanke. Den senaste i raden av ”tappra män i dejtingträsket”, som jag kanske skulle kalla min bok är denna;

Han:
wooooooooow … min 11 inches svart kuk hårt på grund av dina bilderok …

Jag:
Aj, då… fick du kallbrand i penis av bilderna??

Han:
do you speak english..im aldyani im from chicago but im in sweden right now
i love your big boobs so much..i wish that i can slide my huge cock between them while you are licking the top of my cock

Jag:
Nä, bara svenska och rövarspråket,
I dodinona dodrorömommomarör, popapoppopnonubobbob!

Han:
va

Jag:
Rövarspråket…

Han:
kan vi chatta??

Jag:
Jag tycker att du ska söka vård för din gangrän i första hand istället för att chatta nu. Du förstår om du inte får antibiotika så snart som möjligt kan snoppan trilla av och då måste man sitta och kissa vilket är fruktansvärt omanligt för att inte tala om omöjligt i en pissoar på krogen.

Han:
: (

Och sedan antar jag att han hastade iväg till närmaste akutmottagning. Jag hoppas att han fick vård innan han drabbats av blodförgiftning…