Snuffsåpa?

Amanda talade om för Patsy igår att hon skickat tre mail till Grinchen men inte fått något tillbaka trots att hon vet med säkerhet att han läst mailen och varit in på hennes hemsida. Enligt Patsy var det inte alls så. Hon sa att Grinchen skickat två mail till Amanda men inte fått något svar… jojo… visst. De hade tydligen diskuterat detta en stund om Amanda fick ett intryck av att Patsy trodde på henne till slut. Grinchen har alltså ljugit för Patsy och påstått att han försöker hålla kontakten. Jag antar att det är jag som i slutändan kommer att få skulden för alltihop – förmodligen är det jag som raderat Grinchens mail innan Amanda hunnit se dem och sett till att Amandas mail inte skickats allt för att hindra dem att ha kontakt. Äh, skit samma! De får berätta vilka sagor de vill för Amanda vet vad som är sant och inte och det är huvudsaken.

Skärtorsdag idag. När jag var liten klädde vi ut oss till påskkärringar och begav oss ut, med en kvast i ena handen och en kaffepanna i andra handen, för att tigga godis. Är det vileda quickmop och perkolator som gäller för dagens barn då?

Såg lite big brother igår. Mullvaden är hysteriskt rolig, synd att han inte stannar så länge. I filmer är allt på låtsas, mord och sådant spelas bara, ingen kommer till skada och allt är på låtsas. I snuffilmer får man se hur människor mördas och skadas på riktigt för snuff är inte fiktivt. Det måste ju betyda att det vi kallar dokusåpor egentligen inte borde heta det. En dokumentär ska visa verkligheten som den är, utan att någon manipulerat minsta lilla med den men i dokusåporna har ju deltagarna hamnat i en situation som de normalt sett inte skulle befinna sig i. Det borde alltså heta snuffsåpor. Eller hur?!