Långledig

Ledig till och med måndag… det behövde jag. Patsy kommer hit idag… det behövde jag inte. Hon kommer inte hit lika ofta som hon gjorde förr. Jag undrar om det har att göra med Grinchens senaste tilltag. Kanske vet hon att Amanda försökt få kontakt med honom men att han vägrat svara. Kanske tycker hon att det inte är lönt att ”få in Amanda i släkten” när Grinchen inte vill ha med henne att göra. Hoppas. Jag tycker att alla barn ska ha rätt till båda sina föräldrar med respektive släkt men det omvända tycker jag inte nödvändigtvis ska gälla. Amanda har inget utbyte av att Patsy är här och ältar sina krämpor. Hade Patsy haft kontakt med Amanda från när hon var bebis så hade saker och ting kanske sett annorlunda ut men nu valsade hon in för några år sedan och krävde att bli kallad farmor men A känner ju inte henne på det viset och kommer nog aldrig heller att betrakta henne som sin farmor. Hon har ju redan en farmor.