En liten stund vid datorn…

Amanda gjorde datortomografi idag och det gick betydligt snabbare än jag minns att det gjorde. Jag har gjort precis samma undersökning ett par gånger för att kolla så att min dövhet inte beror på tumörer och jag hann somna, vakna och somna igen under undersökningen. För Amanda tog det bara 20 minuter.

Patsy är på besök. Kan tänka mig trevligare besökare men hon har hållit sig borta i över en månad så jag ska väl egentligen inte klaga. Behöver jag påpeka att Amanda ännu inte fått något svar på de mail hon skickade till Grinchen under december och januari? Nä, det är nog ingen överraskning… Jag undrar om Amanda kommer att nämna det för Patsy och vad Patsy i så fall har för ursäkter för Grinchen.

Gregory försökte sluta snusa härom dagen. Han var snusfri i drygt ett halvt dygn innan det brast och han åkte för att handla snus. Jag är fortfarande snusfri… minsann