Aborterat

Fan vad det är tungt att jobba. Hade glömt hur frustrerande det är att aldrig få sova ordentligt i ett svep. När jag jobbar eftermiddag t ex så kommer jag hem vid 11 på kvällen och somnar inte förrän tidigast 2 på natten. Klockan 7 ska jag upp och skicka barnen till skolan. Efter det kan jag gå och lägga mig igen och sova till mitt på dagen om jag ska jobba en till eftermiddag så jag får ju sammanlagt tillräckligt med sömn men… Jag tycker det är så plågsamt att måsta kliva upp när man inte fått sova tillräckligt även om jag vet att jag får gå och lägga mig igen sedan. När jag väl har gått och lagt mig igen så ligger jag för länge av ren tjurskallighet, för att jag varit tvungen att kliva upp tidigare. Min rygg gillar inte när jag har varit i horisontalläge för länge så resten av dagen har jag ont i den. Det bästa vore om jag fick ligga och sova mina sju timmar ostört och sedan kliva upp och åka på jobbet. Det är näst intill omöjligt att få det så när arbetstiderna varierar som de gör när man jobbar skift och man har barn som har egna tider att hålla. Nästa vecka, på fredag, är det slut med det för då börjar jag dagtid och då blir det ordning på torpet hoppas jag.

Patsy sade innan jul att hon skulle komma hit och hälsa på någon gång mellan nyår och trettondagen. Hon har dock lyst med sin frånvaro och lika glad är jag för det. Jag skulle kunna sätta pengar på att när hon så småningom dyker upp så kommer hon att berätta hur sjuk hon varit mellan nyår och trettondagen och att det var därför hon inte kommit då. Grinchen har inte heller visat några livstecken trots att det är över två veckor sedan Amanda mailade honom. Amanda skickade ett till mail för en vecka sedan men det hjälpte inte. Man kan fråga sig vad han hade för syfte med att skicka detta brev till Amanda när han inte hade för avsikt att svara på hennes mail sedan.

Jag är kluven. Å ena sidan är jag nöjd så länge han håller sig borta för de få gånger han hör av sig så har han bråkat med mig och ljugit för Amanda och gjort henne besviken. Å andra sidan så tycker jag att han banne mig ska hålla kontakten och sina löften till Amanda. Man kan abortera barn om man tycker att de skulle ställa till omak i ens liv men man borde kunna abortera föräldrar som ställer till omak också. Då hade jag gjort en ordentlig skrapning och sedan hade Grinchen och hans mytomaniska släkt varit ett minne blott.