Vägmästare

I en av våra lokaltidningar hittade jag idag en rubrik som fick mig att fundera ett tag. ”Sverigedemokrat får vägmästarroll.” Jag undrar vad det är tänkt att han ska göra som vägmästare. Ska han kanske bestämma i vilka korsningar det ska vara högerregel (haha, HÖGERregel. Fan, vad fyndig jag är!), eller är det han som i framtiden ska bestämma hur långa de vita strecken längs vägkanterna ska vara? Eftersom det det står vägmästarroll så kanske han bara ska spela vägmästare i någon teateruppsättning eller kanske på film. Jag kanske skulle maila journalisten och fråga vad vägmästarrollen innebär för det framgår inte i artikeln. I artikeln beskrivs endast den vågmästarroll han fått efter valet.

Jag har missat dagens avsnitt av Våra bästa år och jag kommer att missa programmet de närmaste tre dagarna också. Det grämer mig. Jag kommer att missa när Hope/Gina upptäcker att DiMera är på samma tåg som hon, Sammis bröllop, när Kate hämnas på Sammi under bröllopet och avslöjar Franco och allt annat spännande som förmodligen kommer att hända i just de avsnitt jag missar. Bannat! Jag har sett de avsnitt när stämningen trissas upp och alla går omkring och mumlar för sig själva om sina elaka planer men jag missar de avsnitt när det händer saker. Om någon som följer serien kan ge mig en kort resumé så skulle jag vara evigt tacksam.