God jul och god fortsättning på er…

…ni stackare som har lyckats förirra er in på min sida. Själv har jag inte hunnit ha julafton än men det blir troligtvis idag, när barnen kommer hem, eller imorgon. Barnen får däremot tre julaftnar i år, en hos farmor och farfar, en hos mormor och morfar och en hemma… så rörigt kan det bli när mamma jobbar hela julhelgen men de tycker i och för sig bara att det är roligare med många julaftnar.

Två dagar före julaftonen fick jag en gigantisk julklapp av min chef på jobbet – han erbjöd mig sitt jobb. Här går det undan… i maj bad jag om att få en praktikplats där men fick sommarjobb, i september bad jag om att få förlängt ett par månader och fick både det och 1400:- i löneförhöjning, nu bad jag om att få fast anställning och får bli chef… jag ska nog inte be om något mer för jag vågar inte tänka på hur det skulle sluta.

Grinchen har varit här och avlagt sin årliga visit. Eftersom att jag inte hört ett ljud från honom sedan förra året så trodde jag att han inte skulle komma i år men han dök alltså upp till sist. Han verkade dock purken över att jag inte skulle sitta hemma under mellandagarna för han hade tydligen planerat att hälsa på Amanda då. Jag har vid ett flertal tillfällen talat om för den människan att om han vill slippa bli purken över att vi inte har tid men honom när han är i Sverige så borde han kontakta mig så att vi tillsammans kan komma överens om när det passar oss båda att han hälsar på. Julveckan är förmodligen den tid på året då jag är mest upptagen med både ”julaktiviteter” och övertidsjobb. fast det är klart, är man mer intresserad av att ställa till bråk än av att träffa Amanda så är julveckan det bästa alternativet…