Finnes: Pärla för avhämtning

Gregory har lagt ut en bil på Blocket. I början trodde vi att vi snabbt skulle bli av med bilen för det fanns ett par intressenter som verkade genuint sugna på att ha bilen men de har backat ut på ett eller annat sätt. Så är det någon som är intresserad av en riktigt pärla så finns den kvar.

Det är en volvo med sportbilspaket, dvs. allt onödigt lulllull som ger onödig vikt har plockats bort så den har inte tramsiga saker som instrumentpanel, baksäte, luft i alla däck etc. Lacken är i tiptopskick. Någon enstaka kan man eventuellt se om man har ett tränat öga men det är inte mer än att man lätt åtgärdar det själv med ett litet lackstift. Vi har också gjort en del modifikationer av karossen så detta är i sanning en helt unik custombil.

Nä, seriöst så vill vi bara att någon befriar oss från vraket så vi skänker bort den. Trots att det tydligt framgår av annonsen på Blocket att vi skänker bort den så var det någon stjärna som skickade ett mail och skrev ”Du får 200 spänn för bilen”. Stackarn trodde nog att han skambjöd… När Gregory förklarade att han kunde få bilen gratis så var killen inte intresserad längre.

Nu har Gregory kontaktat skroten och de säger att de kan komma och hämta bilen utan kostnad… om det finns fler skrotbilar i trakten de skulle kunna hämta upp i samma veva för de åker inte hit ut på vischan för en enda skrotbils skull. Det verkar inte som att vi ska kunna bli av med den här utan att behöva lägga ner lite eget arbete på att forsla bort den…

En bil som ger ett synnerligen rått och grymt intryck och signalerar till omgivningen att föraren till detta imponerande fordon inte är att leka med.

Mycket fin i lacken förutom några obetydliga skavanker som med lätthet kan åtgärdas.

Nästan alla dörrar går att stänga, strippad på onödig vikt som lister och luft i däck för maximal prestanda.

Reservhjul i unik, matchande stil medföljer. Detta kan inte köpas på en vanlig bilfirma.