Lite fler lerklumpar

Modern håller är i slutstadiet av sin flytt just nu. De hon vill ha kvar har hamnat hos mig i skolan och en del saker har jag bett att få. När vi inventerade hennes prylar och pinaler slog det mig att Amanda säkerligen kommer att bli en hejare på att skulptera i lera. Hon har det ju i generna från båda sidor. Hennes biologiska far har ju visat stora talanger i området som vissa av er vet 😉 men även hennes mormor men främst hennes mormors bror har knådat ihop en och annan lerklump i sitt liv. En del av dessa lerklumpar finns nu i min ägo.

Min morbror, Lennart Brandt, är dock lite mer detaljorienterad än Grinchen… och dessutom mentalt frisk. Ett urval;

En fundersam schimpans.

En orm som jag knäckte ena tanden på när jag var liten.

Myskoxe

Ännu en orm. Den här höll munnen stängd så den fick behålla sina tänder. Det är nog därför den ser så glad ut.

En oskarp bild av ett vikingaskepp med tillhörande sejdel. Jag har fem sejdlar nu men jag tror att de var fler från början.

Närbild på vikingaskeppets för.