Dödsängeln i mig har vaknat

Förödelse där jag sveper fram. Driven av blodet från mina offers förfäder fäller jag alla som kommer i min väg, kliver på deras sargade kroppar och lämnar dem att långsamt dö. Jag är obeveklig och beslutsam. De som böjer sig i förtvivlan framför mig i en blidkande bugning fäller lika hårt för min hand som de som står stolta och rakryggade. Åsynen av de stupade massorna ger mig ny kraft, ett ökat begär efter mer ödeläggelse. Jag kommer inte att sluta förrän hela världen ligger för mina fötter.

Kali – ett med röjsågen

Till min stora förvåning tycker jag att det är rätt kul att slå åkern med röjsåg. Man känner sig väldigt… ’manlig’. Jag tror att jag eventuellt lyckades knäppa en sork när jag slog gräset på åkern igår. Det var inte meningen. Hade jag sett den tidigare så hade jag hållit röjsågen borta från den. Ett getingbo stort som en fotboll har vi hittat. Gräset kring det får stå orört tills vi klurat ut hur vi ska kunna klippa det utan att drabbas av getingarnas raseri.

En kommentar på Dödsängeln i mig har vaknat

  • Gunnar skriver:

    Hårt jobb lönar sig… har hört ett dj-la surr västerut….

    Det kan vara Kroken du har hört. Hon är aldrig tyst. /Kali