Tänk om…

Tänk om det skulle visa sig att Anders Behring Breivik inte alls var en blond, blåögd, etnisk skandinav. Tänk om det skulle visa sig att han egentligen var en troende muslim, född i mellanöstern eller liknande. Tänk om det skulle visa sig att han fick någon slags knäpp, blonderade håret, skaffade linser och gjorde en hudbehandling á la Michael Jackson och revolterade mot hela sitt ursprung. Tänk om det skulle visa sig att hans islamhat egentligen bara var någon vriden, försenad tonårstrots som spårat ur totalt. Tänk om det skulle finnas bildbevis för att det verkligen var på det viset. Skulle inte det vara jäkligt ironiskt?

Anders Behring Breivik innan Utøya

Ja, ä dä int likt så säg

 

 

En kommentar på Tänk om…

  • Susen skriver:

    hahaha, snyggt. Har du gjort den eller hittat den?

    Tackar! Jag monterade ihop den själv men berätta inte för någon att bilden inte är äkta så då kanske ryktet att Breivik egentligen är muslim sprids 😉 /Kali