Smart sabotage

Anders Behring Breivik

Efter massmördaren i Norge, Andres Behring Breivik, blev just massmördaren i Norge så har hans sk. manifest spridits över hela världen. Alla vill veta vad som fick honom att göra det han gjorde, alla tar del av hans tankar och åsikter. Detta är precis vad han ville, att hans åsikter skulle komma ut till alla i hela världen. Vi spelar honom i händerna och även om han sitter inne just nu så har han vunnit eftersom han fick precis som han ville.

I aftonbladet hittade jag ett fiffigt sätt att sabotera för Anders Behring Breivik. Hackare saboterar de dokument som Breivik lagt ut på nätet och bildfiler som föreställer allt annat än Breivik namnges ’ Anders Behring Breivik’ och läggs ut på nätet. Detta gör att om man söker på hans namn så får man en massa träffar på andra otrevligheter istället för de bilder och dokument som han önskar att man ska hitta. Nikke Lindqvist, sökmotorexpert, har lagt ut en bild på bajs  så jag följer hans exempel och lägger ut ett foto av Norges nu största dynga så att detta är vad andra kommer att hitta på min sida om de söker på massmördarens namn.

Så långnäsa på dig, Breivik!!

2 kommentarer på Smart sabotage

  • Susen skriver:

    ”Tummen upp”

    😉 /Kali

  • […] exkrementer. Jag väljer att byta ut den mot kånkelbär. Det känns ganska passande.Dessa är med: kali, fnorpen, oslove, hissochdiss, nikke index, kreti och pleti, pontus hörna anders behring […]