Det kan bli dyrt när pappa ska hålla koll på Kroken

För ett par dagar sedan var Gregory och Kroken i garaget. Kroken fick tag i en stålborste och bestämde sig för att snygga till pappas ögonsten – AMG’n. Gregory höll på få spunk när han såg att Kroken drog en stålborste längs sidan på bilen och stoppade henne förstås. Han granskade lacken lite snabbt och kunde inte se några uppenbara skador.

I morse kom jag hem från ett nattskift och i garaget fotade jag Gregorys sommarbil med mobilen. Jag skickade bilderna till Gregory via mms och frågade hur han kunde ha missat reporna.

… och en liten närmare bild…

Gregory ringde upp efter ett tag och var ganska beklämd över skadorna på bilen. Han hade kollat vad det skulle kosta att lacka om bilen och det skulle gå loss på 40 000:- så det kändes ju inte så lajbans tyckte han.

En annan sak som han inte tyckte var så lajbans var att han hade låtit Kroken sova i vår säng i natt men han hade glömt ta på henne nattblöjan. Jag informerade honom om detta och att vi nu förmodligen skulle bli tvungna att köpa ny bäddmadrass för den var dyblöt. En mellantjock bäddmadrass på 180×200 cm är i det närmaste omöjlig att tvätta för hand och inte går den in i tvättmaskinen och en ny kostar någon tusenlapp.

Allt gick åt h-vete för Gregory – han vänder ryggen åt Kroken en sekund och *poff* försvann 40 papp, han missar att ta på henne blöjan och *poff* gick ett par papp till upp i rök.

Det skojigaste av allt var att han gick på det, båda grejerna 😀 Blöjan hade han glömt med Kroken var torr, bilen har hon visserligen försökt borsta med stålborste men reporna har jag gjort med photoshop. Så då är vi kvitt för att han ringde mig och ljög om att garagestaket hade rasat in tidigare i veckan.

April, april…

En kommentar på Det kan bli dyrt när pappa ska hålla koll på Kroken

  • Anneli skriver:

    Fy f-n vilken ångest jag genomled i ca en minut innan jag kom till slutet! Visade bilderna för Janne (som är billackerare) och han led. Det bästa aprilskämtet på många år! 🙂

    André fick våndas i lite mer än i en minut innan jag avslöjade att det var ett skämt, typ en förmiddag. Jag var tvungen att berätta det innan han började ringa försäkringsbolag och annat för det hade kunnat bli lite fel. /Kali