Kräkmedel

Gregory är på kurs i Östersund. Han ska lära sig mer om barn och det är barnkliniken (där han jobbar nu) som har skickat honom. Han åkte i tisdags och kommer hem imorgon kväll. Vi får se i vilket skick han är då…

Kranvattnet är fortfarande inte ok i Östersund. En person lär ha åkt på parasiten (Cryptosporidium) enbart av att borsta tänderna i kranvtten. Gregory visste detta innan han åkte och han blev varnad men teflonminne som han har så glömde han bort det och klunkade i sig vatte när han kom fram och hade installerat ig i sitt rum på hotellet. Inkubationstiden är enligt Gregory 2-14 dygn,  7 dygn enligt aftonbladet så vi får se om han är en av dem som klarar lite östersundsvatten eller om han drattar dit.

Amanda har inte varit i skolan idag heller. Hon har mått jäkligt dåligt sedan hon upptäckte mailet hon fått från Grinchen. Han skickade det den 29:de men hon kollade inte sin inbox förrän tre dagar senare. Hon sover dåligt och drömmer mardrömma om honom. Han har verkligen ställt till det för henne genom åren med sina lögner och upprepade svek.

Hon vet ännu inte hur hon ska göra, om hon ska svara eller inte eler vad hon ska skriva om hon svarar. Hon ät dock lite mer uppåt när jag pratade med henne nu ikväll och hon nämnde inte Grinchen alls. Kanske var det därför hon lät gladare, för att hon inte tänkte på honom just för tillfället.

Jag undrar vad som kan få en att må mest illa – östersundsvattnet eller Grinchen.

[Jag röstar på Grinchen]