Näst sista kängan

En sak som borde vara förbjudet i lag är att inte ha krokar på väggarna på toaletter på caféer, restauranger, affärer och andra mer offentliga toaletter dit man går och ofta har ytterkläder och handväska med sig. Det är inte trevligt att sitta i full vintermundering på en toalett och försöka hålla upp allt medan man har handväskan i knät så att man inte får något golijox på kläderna ifall toastolen inte är ordentligt rengjord eller någon av de tidigare besökarna misslyckats med sitt ärende och sölat utanför. Inte heller vill man lägga det på golvet för inte kläderna renare där. Inte heller handväskan ställer jag på golvet för man vet inte vad för otrevligheter man har med sig ut från toan på väskan sedan.

Nä, fy! Dagens känga går till toaletter som saknar hängare på väggarna.

Och apropå kängor, strömavbrottet som gårdagens känga gick till blev det mer av. Strömmen kom och gick, det blinkade titt som tätt och var rena diskoteket stundvis. Vi hade ett fyra timmar långt strömavbrott från tretiden och sedan ännu ett på en timme vid tio på kvällen. Så totalt under förra dygnet så var strömmen borta 8-9 timmar.