Hemma!!

Vi har faktiskt varit hemma en vecka men jag har så mycket att skriva om så det har inte blivit en rad. Har aldrig tid att sätta mig ner och skiva allt på en gång så nu skiter jag i det och tar lite åt gången istället.

Jag börjar med att skriva om en ung kvinna som vi stötte ihop med på en mack någonstans i Skåne. Hon hade på sig en halternecktopp i något väldigt elastiskt material. Tyvärr var den inte tillräckligt elastisk på längden… Trots att hon dragit ner den så att ryggpartiet hamnat en bra bit under bh-bandet (eller där bh-bandet hade varit ifall hon haft en bh på sig) så fattades det ett par decimetrar för att plagget skulle täcka skinkorna på ett betryggande sätt.

Jag hamnade bakom henne i kassakön och kunde inte låta bli att fundera över om det fanns någon liten stringtrosa där under eller om hon hade glömt ta på trosor också. Medan jag stod där och funderade fick kvinnan klåda där ryggen byter namn och när hon kliade så åkte halternecktoppen upp ännu mer. Jag såg ändå inga antydningar till trosa. Inga troskanter kunde anas genom det tajta, tunna tyget heller.

Gregory satt i bilen och väntade och var helt omedveten om mitt möte med fröken Troslös men när hon kom ut från macken höll han på att smälla av. Han fotade henne för att visa mig men jag hade ju redan sett. Fördomsfulla som vi är trodde vi att fröken Troslös kunde vara inflyttad från ett östeuropeskt land där modet är lite mer utmanande än här i Sverige men efter en koll så visade det sig att fröken Troslös var en helsvensk tjej i 20-årsåldern.

Jag är inget modeorakel men jag känner mig ändå rätt säker på min sak när jag säger att det är ett fatalt misstag att använda en tajt halternecktopp som klänning och därtill pumps. Det skulle eventuellt kunna bäras med framgång i vissa områden av de som utövar det yrke som sägs vara världens äldsta (jämte läkaryrket) men i vardagen, till exempel på en mack, är det högst opassande.

En kommentar på Hemma!!

 • Lill skriver:

  f—-n vad jag går igång på bilden *SSSSSSSSSS*
  Välkommen tillbaka till blogg skrivandet.
  Ha de bäst

  Ja, den e fiiin 😀
  Tack, tack! /Kali