En bra dag

Har gått omkring hela dagen och myst över tanken på hur skärrad Grinchen kommer att bli när han får veta hur mycket jag kräver att han ska betala i underhåll och över hur ännu mer skärrad han kommer att bli när polletten trillar ner för honom och han inser att det inte är frivilligt att betala underhåll (han har sagt att jag varit så otrevlig att han tappat motivationen att betala) och att riktiga jurister kommer att verka för att en riktig domstol ska fastställa underhållet och att riktiga indrivare kommer att se till att han betalar… riktiga pengar!! Även om det inte blir den summa jag begärt utan bara den summa som försäkringskassan kräver (1173 kr) så är jag nöjd bara han tvingas ta det ansvar han tror att han kan skita i.

Har fått brev från försäkringsbolaget också. De är klara med att utreda vem som vållade olyckan den 26 februari och de kom fram till att det var motparten, alltså gubben i traktorn. Det var i och för sig ganska solklart men det känns skönt att ha fått det på papper i alla fall.

Imorgon är barnen och jag bjudna till deras farmor och farfar på middag. Det är trevligt!