Bara bråk

Usch, jag är alldeles knäckt av att vara arg och bråka och ändå har jag inte tagit striden med Ken ännu. I och för sig så behöver det inte bli mycket till strid där för han blir nog bara glad av att slippa barnen. Av en kompis har jag fått rådet att prata med skolpsykologen om Skräckis och Lena. Varken Skräckis eller Lena har läst barnpsykologi (no, shit!) så barnpsykologen kan bättre sätta sig in i Amandas sits än de… det kan då knappast bli värre i alla fall. Sedan kan skolpsykologen prata med rektorn och berätta vad Lena och Skräckis ställt till med för både Amanda och Timothy. Ska klämma in att jag känner mig kränkt som förälder efter att ha fått skit av Skräckis i alla år…

Kom helt osökt att tänka på att om man rikitgt vill jävlas med någon så ska man hälla surströmmingsspad i luftintaget, framme vid vindrutan på bilen, så kommer det att lukta föga smaskigt i bilen sedan. Ännu värre luktar det om man drar på värmen i bilen och det fiffiga är att det inte går att tvätta bort odören heller

Nä, nu ska jag vandra runt bland dagböckerna på nätet ett tag. Det var länge sedan jag var så ”oarg” så att jag hade ro till att göra det.