Tråkiga nyheter

Gregory fick en filmsnutt av Mikke. På ikea har de barnhörnor där kunderna kan dumpa sina barn medan de handlar. Personal tar hand om barnen under tiden men vissa verkar mindre lämpade för detta jobb än andra. Höll på att skratta ihjäl mig åt detta klipp från norsk tv.

Något tragiskt hände idag. Barnen framtida lärare i byaskolan hade åkt för att hämta hem sitt adoptivbarn i Sydafrika. När jag och barnen hälsade på på skolan i mitten av september berättade hon att det var adoption på gång så att hon skulle nog vara mammaledig när barnen skulle börja på skolan. Något gick mycket snett under flygfärden till Sydafrika för lärarinnan var inte vid liv när planet landade. Jag vet inte vad som hänt mer än att hon dog på planet idag. En framtida klasskompis till Amanda ringde och berättade och Amanda blev väldigt chockad och ledsen. Lärarinnan var yngre än jag…