Skvaller om mig

Så fort jag somnar så drömmer jag om Gregory. I natt har jag väntat hans barn, fått veta att han inte kom in på utbildningen, han har friat och vi har varit änder (??) som bodde i en sjö i byn jag föddes i, Gamla Falmark.

På måndag ska jag och barnen åka till friskolan de ska börja på och hälsa på. Redan innan jag kontaktat skolan och sagt att barnen ska börja där så visste lärarna på skolan att vi skulle flytta till Vallen. En kollega på jobbet har en bekant som är lärare på skolan och den läraren hade berättat för min kollega att det ska börja två nya barn, vilken ålder de är i, vad de heter och att deras mamma (jag) jobbade på labbet. När jag sedan ringde skolan så svarade just den läraren så jag passade på att fråga hur ända in i sveg hon kunde veta allt det där. Hon sa att hon hade hört det av en mamma i Vallen men det blev inget mindre mysterium för det för jag känner ingen i Vallen och har inte pratat med någon där heller. Skvaller brukar ha en tendens att sväva iväg och inte alls likna sanningen mycket i slutändan men det här var kusligt korrekt skvaller.

Amanda har varit hemma från skolan ett par dagar. Hon sa att hon mådde illa men jag trodde inte på det. Hon trivs inte i skolan. Hon kan inte sätta fingret på vad det är men hon vill verkligen inte vara där. Hon längtar tills hon får byta skola och säger att allt kommer att bli bättre då. Det är inte kul att hon vantrivs i skolan men hon lovade att bita ihop de sista 2,5 månaderna och bara vara hemma om hon verkligen är sjuk.

Vill flytta nu.