Alien mouth syndrome

Jag tror att jag måste ha någon form av afasi. Tungan, stämbanden och munnen vägrar lyda hjärnan ibland och kör sitt eget rejs ibland. En gång skulle jag handla lite på ica och det var väldigt viktigt att jag kom ihåg att köpa ett frimärke i kassan För att inte glömma bort att be om det upprepade jag, gång på gång i huvudet,  orden jag skulle säga när kassörskan frågade om det var bra så – ”Nej, jag vill ha ett frimärke också”. När jag kom till kassan och kassörskan frågade om det var bra så kom inte alls de ord jag hade tänkt utan det blev ”Nej, jag vill ha ett myggbett också”. Det var mitt i vintern och jag har ingen aning om var ordet ’myggbett’ kom från för det var inget jag hade tänkt på se senaste månaderna.

En liknande fadäs råkade jag ut för när jag skulle köpa en negerboll och en kopp kaffe på ett café. Killen i kassan var invandrare från Eritrea så jag tänkte att jag inte fick säga negerboll utan istället skulle jag säga chokladboll. När det var min tur att beställa så kläckte jag ur mig att jag ville ha kaffe och en chokladneger. Strålande… men han skrattade gott i alla fall.

Nu skulle jag ringa på en lägenhet som Timothy hittat på blocket. När en man svarade sa jag glatt ”Hej! Jag ringer angående en kontaktannons”. Det blev en stunds tystnad varpå jag sa ”Nej” Det gör jag VERKLIGEN inte!” och sedan tappade jag tråden totalt. Han frågade om det var en lägenhet jag eventuellt ringde på så jag sa att jo, visst var det så… vi hoppar över dejtandet och går direkt på lägenheten vilket han också tyckte lät klokt. Tyvärr var den redan uthyrd.

Är det någon typ av afasi jag har eller har min mun drabbats av ’Alien hand syndrome’?

Wikipedia;
Alien hand syndrome får den drabbade individens lemmar att utföra meningsfulla rörelser utan personens avsikt. Den kliniska definitionen kräver att man ”känner att ens lemm är främmande eller har en egen vilja, tillsammans med observerbar ofrivillig rörelseaktivitet