Miffokisse

Har man lätt för att bli uttråkad så ska man skaffa kattungar för då är det ingen risk att man får tråkigt. Kattungarna har börjat gå ganska hyfsat nu och har också fått flytta ner i köket. Mamma Ellie verkar ganska nöjd med att de finns i köket nu och hon har inte gjort några ansatser till att flytta tillbaka dem. När man är i köket eller i hallen och kattungarna får syn på en så kommer de. Sedan förföljer de en tills de har förlorat en ur sikte. Den skrikigaste kattungen Lungan fick komma upp på bordet och spankulera lite idag. På bordet hade Kroken lämnat en festis som han kom åt med örat när han sniffade runt den. Då upptäckte jag att han kan göra något med sitt ena öra som jag aldrig har sett en katt göra förr. Han kan vika det inåt, över huvudet. Det andra örat viker han bakåt men det vänstra örat fäller han över huvudet istället. Det ser jäkligt lustigt ut 😀