Fejjan-trender

Jag har inte hakat på någon av dem, inte heller har några av mina vänner på fejjan gjort det men enligt media ska det vara många som nappat på fototrenderna ’plankning’ och ’uggling’. Man ska alltså lägga ut ett foto av sig själv när man ’plankar’ eller ’ugglar’. Plankning innebär att man ligger raklång på mage men händerna utmed sidorna och ansiktet vänt nedåt för att efterlikna en planka. När man ugglar ska man sitta på huk och stirra rakt ut i luften för att likna en uggla. Vart som helst går det bra att göra detta men ju konstigare ställe desto bättre.

Min dotter Kroken är inte den som följer trender. Tvärt om, hon skapar dem. Hon har skapat den nyaste trenden ’flamingoing’ som, precis som namnet antyder, går ut på att man står som en flamingo när man blir fotat. Hon är för ung för att ha konto på fejjan och för att klättra på farliga ställen för att göra detta men trenden är nu här så var så goda att följa den.

Kroken ’flamingar’.

En riktig flamingo in action.