Videos

Alla kattungarna har nu öppnat ögonen och busar med varandra… tja, efter bästa förmåga med tanke på avsaknaden av koordinationsförmåga. Jag har klippte ihop en promotionvideo i hopp om att alla ska få komma till vettiga hem så att vi inte blir fast med åtta katter för det är några fler än vad jag vill ha. Jag tror att vissa katter som fanns innan i hushållet skulle bli ganska missnöjda med situationen också om kattpopulationen skulle bli så stor här hemma.

Jag hittade inte mina gamla resultat på den mest omfattande skattningstestet, Dip-Q, som Gregory låtit mig göra så jag gjorde om det. Jag uppfyllde 1 kriterium för schizotypisk personlighet men det krävs att man uppfyller 9 kriterier för att få diagnosen och jag uppfyllde 2 kriterier för tvångsmässig personlighet med där krävs det 8 för att få diagnosen. I övrigt uppfyllde jag inte ett enda kriterium för något annat… Jag har alltså inte en narcissistisk fläck i mig som ’dr Grinchen’ påstår.

Vilket osökt får mig att tänka på när Percy Nilegård fick ett diplom som intygar att han var frisk i huvudet av sin terapeut dr Laban. ”Härmed intygas att Percy Nilegaard är frisk i huvudet. Undertecknat dr Laban.” Sedan får han också en vinnarkeps av dr Laban och blir en helt ny (snäll) människa, redo för världen. Känner att jag borde se Nilecity igen…