Topless

Under en dag på stranden i Turkiet så bestämde jag mig för att tycka att det inte är ok att vara kvinna och topless på en vanlig badplats när man kommit upp i en viss ålder. Den åldern är ca 10-12 år tycker jag. Det låg ett par tjejer i tonåren och solade bredvid oss. De var topless båda två och den ena tjejen hade bikinitrosa av stringmodell och den andra en vanlig bikinitrosa. Hon med den vanliga trosan visade ändå lika mycket som stringtjejen eftersom hon hade matat in det mesta av tyget baktill mellan skinkorna. Det såg inte bekvämt ut.

Men varför?? Jo, jag kan kanske förstå att man vill ha en jämn solbränna utan vita delar på kroppen men varför väljer man då att gå till en vanlig badstrand och skaffa sig denna? Vita partier får man ju även om man har stringtrosa eller matar in allt tyg i röven så varför inte åka till en nudiststrand i stället??

I Turkiet är det olagligt att vara naken offentligt men i Grekland är det ok så åk för fan till Banana Beach i Skiathos istället! Lika mycket sol men helt ok att klä av sig näck. Vi vanliga, mediokra människor vill ha en annan utsikt än nakna kvinnobröst och tygstoppade arslen när vi ligger och solar i våra stadiga bikinitoppar med maxitrosa på stranden.

På stranden såg jag fler saker som jag nu bestämt mig för att inte tycka är ok. Leopardmönstrade badbyxor – det funkar inte på någon, oavsett ålder eller kroppsbyggnad. Mohikan/tuppkam på män med begynnande flint – han var säkert himla frän någon gång för en massa år sedan men nu såg stackarn mest maläten ut.