Citatmaskinen

Jag önskar att jag hade alla Krokens konstiga uttalanden nedskrivna. Tyvärr antecknar man inte ens en bråkdel av det som kommer ur henne och det är mycket hon säger. Hon är faktiskt sällan tyst. I söndags hade jag serverat henne en skål med körsbärstomater men istället för att äta dem hällde hon ut dem på bordet och började rulla omkring dem. Hon pratade högt för sig själv och sa att hon hade samlat intelligenser. Jag vet inte hur hög iq en körsbärstomat har men den är nog tämligen försumbar. Tror faktiskt inte ens att den samlade iq’n i hela skålen är ens påvisbar. Vidare sa hon att man måste blanda intelligenserna (alltså körsbärstomaterna) och att de rimmade. Jag undrar vad de rimmade på… Sedan började hon sjunga en sång om körsbärstomater och det var inte mycket i den sången som rimmade.

När jag skulle göra mat till henne igår så beställde hon spagetti. Hon ville ha bara spagetti utan något till för det var, enligt henne, ’äkta kärlek’. Jo, jag har förstått att hon gillar pasta men jag visste inte att det var äkta kärlek.

Kvällspigg som få är hon men innan jag åkte till jobbet (jag jobbar natt) så verkade hon trött så jag borstade tänderna på henne och berättade för Gregory att hon var klar för sängen. När han gick upp för att titta till henne strax efter 21 så sov hon. Bra, tänkte jag för hon ska upp tidigt på morgonen. Klockan ett på natten fick jag ett MMS av Gregory med ett foto av en rufsig Krok. Då var hon igång igen… Det blir nog ingen trevlig morgon för Gregory när han ska få upp zombie-Kroken för att lämna henne på dagis kl. 7.