Krokens dag

Den här bilden togs för precis fyra år sedan idag. Det stora firandet blir på lördag men idag kör vi ett genrep med mormor och tårta eftersom hon kanske inte har möjlighet att vara med på lördag. Kroken önskar sig allt möjligt omöjligt, bland annat en hund med mjuka tänder som kan sitta. Jag har ingen aning om vad exakt det är men det kommer mycket konstigt ur henne för hon surrar ju konstant.

2 kommentarer på Krokens dag

 • Nilla skriver:

  Tänkte först att ”Oj, vad hårigt bröst mamma har”…
  Tills jag sekunden efteråt insåg att:
  ”haha, det var nog inte mammas bröst, nä…”
  *skratt*

  Med tillräckligt mycket tequila så skulle nog jag också få så hårigt bröst men, nej, det är inte mitt 😉 /Kali

 • Cilla skriver:

  hahaha… underbart… hon kan verkligen hålla låda… 🙂
  Grattis till ”Kroken” från oss!! 🙂

  Hon är pratglad. Jag tror hon har det efter sin far 😉 /Kali